Rólam

Az oldal, ahol Te vagy a Divat közepe!

A Voila Mode 2011. november 21-én jött létre, azóta lehet a divat nagyvilágából adatokkal, információkkal és hírekkel feltölteni. Az oldal korhatár nélkül szeretné bemutatni Neked a divat minden újdonságát, megmozdulását, hazai és külföldi tervezők divatbemutatóit, kiállításait, sajtótájékoztatóit, ill. új design, és szépség termékek megjelenését.

ddddddddddddMindemellett szeretném bemutatni kishazánk neves, már elismert és a még fiatal, kezdő designereit, stylistjait számotokra, interjúk és képanyagok által. Legyen szó ruhákról, cipőkről, kiegészítőkről, smink vagy frizura tippekről, engem minden érdekel, és igyekszem a legjobbakat Neked is bemutatni. Olykor egy adott tervezőt mutatok be, olykor egy adott kampány divatanyagát, míg máskor egy önálló inspirációt, különböző színekre és mintákra hangolva.

A VoilaMode oldalán egyszerre lesz olvasható a jelen és a múlt divatja, márka történelem és viselettörténet néven. Itt írok régi idők divatjáról, hagyományairól, elfeledett trendekről, máig ismert divatikonokról. Ezekben a rovatokban századokat megyünk majd vissza, elkalauzolva Téged a divat végtelen múltjába.

Miért hoztam létre a Voila Mode divatoldalt?

A válasz egyszerű: nőből vagyok, és mint ilyen, imádom a divatot és annak minden megnyilvánulását. Véleményem szerint a divat egy nyelv, amivel lekommunikáljuk mások számára, hogy kik vagyunk. A divat, tehát kommunikáció ember és ember között. A Voila Mode pedig egy kommunikációs csatorna a divat köztem és közted.

Az emberek a mondással ellenére igenis ítélkeznek, mégpedig elsőre, a ruházat alapján, így  az öltözködést nem lehet félvállról kezelni. A felvett ruhánknak ugyanis jelentése van, így akarva-akaratlanul üzenetet küldünk a többi ember számára. Fontos, tehát, hogy ne vegyük a divatot egy felszínes dolognak, nem a legfontosabb dolog az életben, de igenis életünk szerves része, amitől mi magunk is többek lehetünk.

A divatot mindenki máshogy szereti, a lényeg, hogy mindenki részese akar lenni. Nem számít, hogy hány éves vagy, milyen színű a hajad, a bőröd, a szemed, a lényeg, hogy a divat nyelvén mindenki megérti egymást. Remélem tetszeni fog a honlapom és visszatérő olvasóm leszel. Addig is xoxo! :)

VoilaMode

Antalfy Krisztina/Christine

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>