Jön a Calzedonia Ocean Girls valóságshow!

…egy új, egyedülálló televíziós formátum

A Calzedonia Ocean Girls mindenekelőtt Dr. Sandro Veronesi, a Calzedonia Group alapítójának és elnökének régi álma. “Ez az ötlet a megosztás új platformjának hajnala, ahol egy márka interakcióba lép a vásárlóival, akiknek kikapcsolódást, szórakozást, erős érzelmeket kínál.” – mondta Veronesi.

Calzedonia“A Calzedonia Ocean Girls reality kalandsorozat” – folytatja Veronesi- “lehetőség a nőknek, hogy megismerjék a sztárokat, akik valódi nők, olyan pozitív értékekkel, melyek összhangban vannak a márka által képviseltekkel. Egy olyan projekt, amiben elkötelezetten hiszek, és amit azért szeretek, mert van karaktere, és átjárja a szenvedély és az eltökéltség.”

CalzedoniaEz egy találkozás, amelynek során egy csoport nő – felhagyva a körömcipő és kosztüm viselésével – egy csodálatos szigetre menekül, ahol számos fizikai és sport teszten méretteti meg magát. Minden héten különböző feladatok lesznek, néhány a víz világához fog kapcsolódni, és egy dolog közös bennük, hogy egyre látványosabbá válnak, és egyre nagyobb kihívásokkal kell szembenézniük a résztvevőknek, mint például azon értékek bizonyítása, melyekkel az igazi “ocean girl”-nek rendelkeznie kell.

CalzedoniaA Calzedonia – együttműködve a Fremantle Media televíziós csatornájával – a műsor társ-producere, hiszen a “Calzedonia Ocean Girls” a cégcsoport értékeire alapul: bátorság, erő, leleményesség, kitartás és együttműködés. A cél egy olyan, valódi nő megtalálása, aki megtestesíti ezeket az erényeket, és ezáltal tökéletesen tudná ellátni az igazi Calzedonia Nagykövet szerepét.

CalzedoniaA műsor május 16-tól kerül adásba 6 résszel a Sky One HD-n 20:20-tól, majd a Cielón kerül ismétlésre. A legsikeresebb reality sorozatok fogadtatásának ütemtervét követve, a műsort 6 részletben vetítik majd.

A műsor online is elérhető lesz a www.calzedoniaoceangirls.com honlapon, ahol többet megtudhattok a projektről, a résztvevőkről és számos extra tartalom is várja az oldalra látogatókat.

VM
További információ:
http://www.calzedoniaoceangirls.com/

Kategória: Divatsarok, Sorozatfüggőknek | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.