A Lenovo Divattervező Pályázatot hirdet

Az ELLE magazin és a Lenovo bemutatja…

A Lenovo hisz az egyéni teljesítményben, valamint abban, hogy a technológia mindennnapjaink szerves részeként nélkülözhetetlen tényezője az álmok megvalósításának. Jelszavuk: For Those Who Do, vagyis elismerik a különleges és tettre kész alkotókat és tehetségeket.

Divattervezői Pályázat LENOVO A világ legnagyobb PC gyártó vállalata kiemelten foglalkozik a tehetséggondozással, idén a divat került előtérbe, ennek keretén belül hirdeti meg Divattervező Pályázatát, amelyre olyan tehetséges pályakezdő divattervezők jelentkezését várja, akik még nem mutatták be kollekciójukat a nagyközönség számára, viszont éreznek magukban ambíciót és kitartást, hogy bemutassák Magyarország egyik legnagyobb divatshowján a technológia és a Lenovo által inspirált kapszula kollekciójukat.

Zsűri tagjaiA tervezők három teljes szettből álló, a Lenovo és a technológia inspirálta mini kollekcióval – ruhával és/vagy kiegészítővel -  nevezhetnek egyénileg vagy csoportban. A pályázatra készített ruhákat 2014. június 30-ig a One Fashion Showroomjába kell eljuttatni személyesen vagy elküldeni bemutatkozó levéllel. Cím: 1092, Budapest, Ráday utca 9, valamint regiszrálni a lenovo@lewispr.com e-mail címen.

LenovoA beérkezett pályázatokat neves szakmai zsűri bírálja el, Liptai Lívia, az Elle főszerkesztője, Szegedi Kata, divattervező, Gönczy Andrea, stylist és az Elle divatszerkesztője, Décsi Juli, a One Fashion társalapító tagja és Lukács Anita, a Lenovo ügyvezetője bírálja el és választja ki a legjobbnak ítélt 10 kollekciót, amelyek felkerülnek a Lenovo Magyarország hivatalos Facebook oldalára. A második fordulóba jutott tíz pályázat közül a legjobb négyet a szakmai zsűri választja ki, az ötödik pályázó pedig közönségszavazás által kerül a nyertes tervezők közé. Végül a legjobb öt pályázó szettjei ősszel kerülnek bemutatásra Magyarország egyik legnagyobb divat eseményének keretén belül.

LenovoA TOP5 tervező nyereménye:
• A nyertesek bemutathatják saját kollekciójukat az októberi ELLE magazinban, valamint bemutatkozási lehetőséget kapnak az októberben megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Days-en.
• Továbbá a nyertes tervezőknek fél éven át ingyenes kiállítási lehetőséget biztosít a showroomjában és webshopján a One Fashion.

LenovoA zsűri által legjobbnak ítélt pályamunkát a Lenovo techológiai eszközzel támogatja.

Fontos dátumok a pályázók számára:
Június 30.:
12:00 Pályázat leadási határidő

Július 10.:
12:00 A szakmai zsűri kiválasztja a legjobb 10 pályázót

Július 15.:
Pályamunkák befotózása az ELLE szerkesztőségben

Július 22.:
12:00 A Lenovo Magyarország Facebook oldalán elindul a közönségszavazás

Augusztus 5.:
12:00 Lezárul a közönségszavazás a Lenovo Magyarország Facebook oldalán, ahonnan legnépszerűbb 1 pályázó mutathatja be a kollekcióját
EREDMÉNYHIRDETÉS: Zsűri kihirdeti a továbbjutott 10 pályázó közül a 4 legjobbat.

Október:
ELLE  magazinban a TOP5 pályázó bemutatása
Marie Claire Fashion Days-en bemutatásra kerül a Lenovo Divattervező Pályázat TOP5 nyertes tervezője.

PÁLYÁZAT LEADÁSA ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ JÚNIUS 30-IG:
A pályamunkákat (elkészült kollekció és bemutatkozó levél) a One Fashion Showroomjába kell eljuttatni személyesen vagy elküldeni az alábbi címre: 1092, Budapest, Ráday utca 9, valamint regiszrálni a lenovo@lewispr.com e-mail címen.

PÁLYÁZATOK FORMÁTUMA:
Kapszula kollekció lookbookja pdf formátumban, névvel, elérhetőséggel és rövid bemutatkozólevéllel.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK:
Olyan pályakezdő divattervezők jelentkezését várjuk, korhatár nélkül, akik még nem mutatták be kollekciójukat Magyarországon és külföldön 500 fő feletti rendezvényen.

VM
További információ:
LENOVO Magyarország
ELLE Hungary

Kategória: Divatsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.