VIVA Comet 2014 – Megvannak a jelöltek!

Kiderült, idén kik esélyesek a Comet-gömbökre

Újabb tikkasztó nyár közeleg, júniusban azonban felpörög a magyar zenei világ – a VIVA TV már 14. alkalommal rendezi meg nagyszabású díjátadóját, a Comet-gálát. 2014. június 11-én a legnépszerűbb előadók foglalják el a Papp László Budapest Sportarénát az év zenei díjátadóján. Az ifjúsági és zenecsatorna idén is a legnagyobb sztárokat gyűjti össze, hogy több hónapon keresztül tartó online szavazás keretében kiderüljön, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei.

Viva CometA legek díjazása idén sem marad el! A VIVA TV 14. alkalommal rendezi meg hazánk nagyszabású zenei gáláját, a VIVA Cometet, amelyen csak a legtehetségesebb és legnépszerűbb előadók győzhetnek, ahol összegyűlnek az elmúlt 12 hónap magyar szupersztárjai, hogy megmérkőzzenek egymással. A legnépszerűbb magyar zenecsatorna évente megrendezett ünnepén öt kategóriában szerezhetik meg az elmúlt év legjobbjai a legendás zöld-narancssárga gömböket. Most végre napvilágot látott, hogy kik azok a művészek, akik a június 11-i díjátadón hazavihetik a hőn áhított Comet-gömböket – mától kezdetét veszi a több hónapon át tartó szavazás, amelyen a fiatalok kedvenceiket segíthetik.

Viva comet lányokIdén is a Papp László Budapest Sportaréna ad otthont a díjátadónak, ahol soha nem látott show és Magyarország legjobb zenészei várják a rajongókat. A tavalyi évhez hasonlóan a VIVA „A legjobb férfi előadó”, „A legjobb női előadó”, „A legjobb együttes”, „A legjobb új előadó” és „A legjobb videoklip” kategóriákban keresi a legsikeresebb énekeseket és zenekarokat. Most végre kiderült, kik azok, akik farkasszemet néznek az év legpatinásabb zenei gáláján.

Viva comet fiúkAz idei VIVA Comet friss jelöltjei között van többek között Dér Heni, BLR, Bogi, a New Level Empire és Cserpes Laura is. Régi ismerősökből sem lesz azonban hiány, hiszen jelölést kapott a már Comet gömbbel büszkélkedhető Fluor, a közösségi médiában verhetetlen Children of Distance, és az utóbbi években már bizonyított Tóth Gabi és Radics Gigi is. Idén végre révbe érhet ráadásul a tavaly már jelöltést kapott gyönyörű Hien vagy a 2013-ban a gálán még új előadóként nominált Ivan & The Parazol is. Vajon a hipszter ByeAlex vagy az amerikai popsztárokat idéző Király Viktor lesz az idei év nyertese? Június 11-én ez is kiderül.

Viva comet új előadóÉvről-évre azon dolgozunk, hogy a VIVA Comet igazi európai minőséget garantáló zenei díjátadó legyen. A tavalyi gáláról rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, mindez pedig feladja a leckét az idei évre. De hiszünk abban, hogy a jót is lehet fokozni, így idén minden eddiginél látványosabb Cometet garantálunk a magyar zenerajongóknak.” – mondta el Bartosz Witak, a Viacom kelet-európai régiójának vezérigazgatója.

A VIVA Comet gála évek óta több ezer fiatalt vonz. Azok, akik nem követhetik a helyszínen a Cometet, a természetesen a VIVA képernyőjén idén is élőben láthatják az eseményt.

  További információ és szavazás: www.vivacomet.hu

És most lássuk az idei év jelöltjeit!

* A Legjobb Férfi Előadó jelöltjei:

KIRÁLY VIKTOR:

KÁLLAY SAUNDERS ANDRÁS:

BYEALEX:

BLR (Vincze Gergely):

FLUOR:

* A Legjobb Női Előadó jelöltjei:

Nguyen Thanh HIEN:

CSERPES LAURA:

DÉR HENI:

TÓTH GABI:

RADICS GIGI:

* A Legjobb Együttes jelöltjei:

HALOTT PÉNZ:

CHILDREN OF DISTANCE:

PUNNANY MASSIF:

IVAN & THE PARAZOL:

HŐSÖK:

* A Legjobb Új Előadó jelöltjei:

NEW LEVEL EMPIRE:

DIAZMENTHA:

Dallos Nyers BOGI:

BRICKLAKE AND SEAN DARIN:

MOHAMED FATIMA:

* A Legjobb videóklip jelöltjei:

KARÁNYI: CELEBRATE LIFE

Korbucz SONYA: KITCHENFLOOR

BYEALEX: NEKEMTE
(klip: feljebb a legjobb férfi előadó jelöltjei között).

IRIE MAFFIA: BADEST

DÜKI:

Szuper élmény volt élőben végig izgulni a VIVA Comet 2014. sajtótájékoztatót, ahol személyesen is találkozhattam az idei év jelöltjeivel!


Ti kinek drukkoltok?

További információ:
http://www.vivatv.hu

Kategória: DíjEső | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.