Újjászülettek a Főnix kampány lányai

Lakatos Márk megújulásában erősítette meg Karda Beát is

Lakatos Márk immár hagyományteremtő módon minden év tavaszán felkarol egy támogatandó ügyet, ami Nőkről – Nőknek szól. Tavaly vak és gyengénlátó hölgyeket készített fel egy divatbemutatóra, ebből készült a Sötétbe zárt szépség című dokumentumfilm Balázs Iván rendezésében. Idén a súlyos betegség vagy nehéz, erőt próbáló élethelyzet után öngamukra találó, majd saját erejükből talpra álló, megerősödött és boldog nőket alakított át Márk és szakértő csapata.

Lakatos Mark_Fonix nap csoportkep“Közösségi oldalunkon Nőnap alkalmából felhívást tettünk közzé, miszerint nehéz helyzetből felálló nők leveleit, történeteit várjuk, akik valóban “főnix madárként”, saját erejükből álltak talpra, erre joggal büszkék és bátran vállalják megható vagy éppen szomorú, ám erőt adó történetüket a nyilvánosság előtt is. Nagyon sokan írtak nekünk, nehéz volt választanom a levelek közül.” – magyarázta Lakatos Márk a kezdeményezést.

Karda_Bea_1Így szeretne erőt adni és példát mutatni hasonló sorsú nőknek, hogy lássák, sokszor a kilátástalannak tűnő helyzetekből is van kiút, sőt…

Karda Bea énekesnő már hét éve sikeresen túlélte a mellrákot és maximális kitartással és hittel legyőzte a betegséget. Megerősödve és boldogan ment el Lakatos Márkhoz. Beán kívül Márk még három lány történetét választotta ki: Szilvia (30) fiatal kora ellenére a mellrákkal küzdött meg, Julianna (40) egyedül nevel hét gyermeket, Patti (20) pedig nagyon szerény körülmények között él egy kis faluban, de bízott magában és párra lelt.

Szilvia

Szilvia

“Szeretek segíteni az embereknek. Ezúttal olyan hölgyeket erősítettem meg a hitükben, akik kiálltak magukért, leküzdötték a nehézségeket és előre néztek. Őszintén: nekem is erőt ad, amikor ilyen nőkkel találkozom és dogozom együtt. Csapatommal azon munkálkodtunk, hogy Bea, Szilvi, Julianna és Patti a Főnix Nap végére megújult külsővel még magabiztosabbá váljon. Új frizurát, kozmetikai kezelést, gyönyörű sminket kaptak, valamint trendi ruhákat adtam rájuk. Úgy érzem, nagyon jól sikerült a közös munka és ez a kezdeményezés biztosan folytatódni fog.” – mondta Márk.

Julianna

Julianna

Bizony jól sikerült, hiszen a lányok túl a lelki megerősödésen, most már megújult külsővel hódíthatnak tovább, maguknak és a külvilágnak is bizonyították elszántságukat: ők aztán tényleg jöttek, láttak és győztek! Nem adták fel, kezükbe vették a sorsukat.

Patti

Patti

Az szépítő nap alkalmával készült videót itt megnézheted és megismerheted a négy bátor és tettrekész nőt!

VM
További információ:
Lakatos Márk FB oldala:
https://www.facebook.com/lakatosmark?fref=ts
Lakatos Már hivatalos oldala:
http://www.lakatosmark.hu/personal/

Kategória: Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.