Playboy Man of the Year 2014.

Szavazz Te is hazánk legjobb pasijaira!

Határozottak, intelligensek, nyitottak – ennek jegyében indított szavazást a Playboy magazin, hogy kiderítse, kik az ország legmeghatározóbb férfijai. A nyuszis magazin Man of the Year elismerését idén először vehetik át a legjobb pasik.

Playboy Man of the YearÖt kategóriában, öt olyan férfi kapja meg idén első alkalommal a Man of the Year díját, akik kiállásukkal, habitusukkal és intelligenciájukkal megtestesítik mindazt, amit a Playboy képvisel: a hedonizmust, a nyitottságot, és azt a fajta szabadságot, amely éppen addig terjed, amíg nem korlátoz másokat. A médiaszereplő, a gasztronómia, az internesetes innováció, valamint a sportoló kategória legjobbjai mellett a legstílusosabb férfiak is esélyesek a címre. Az utóbbiak mezőnyében Till Attila többek között Kovács Ákos és Király Viktor mellett verseng a Playboy elismeréséért. A TV2 extravagáns műsorvezetője kerüli a trendeket, az egyedi öltözködés kulcsa szerinte a bátorságban rejlik.

Király Viktor„Az elmúlt években a tévénézők már számtalanszor láthattak különleges szettekben. Szeretek öltözködni, mondhatni abszolút divat érzékeny vagyok, bár a hétköznapokban azért visszafogottabb a megjelenésem. A stylistokkal mindig odafigyelünk arra, hogy valami különlegeset válasszunk, szívesen játszom a különböző színekkel és formákkal. Szerintem a stílusosság ebben a játékosságban, és főként a bátorságban rejlik, nem a trendek majmolásában.” – vélekedett Tilla, aki természetesen megtiszteltetésként ért a jelölés.

Till AttilaKiss Ádám meglepetten szembesült a jelöléssel. A legjobb médiaszereplő kategóriában olyan nevek mellett esélyes a díjra, mint a Morning Show és az RTL Klub sztárja, Sebestyén Balázs, vagy a Class FM program tanácsadója és műsorvezetője, Csiszár Jenő.

„Bevallom évek óta Playboy előfizető vagyok, még a barátnőm is bele szokott lapozni a magazinba. A többi jelöltet látva igazán megtisztelő, hogy ennek a „halálcsoportnak” részese lehetek” – viccelődött Kiss Ádám – „14-15 évesen még hatalmas szám volt, ha hozzájutottunk egy-egy ilyen tartalomhoz, főleg, hogy még internet sem volt. Természetesen mindig arra mentünk, hogy minél több fedetlen testrészt láthassunk” – tette hozzá a humorista.

Kiss ÁdádmNagy Viktor, világbajnok vízilabdázó a legkiemelkedőbb sportolók között esélyes a nyuszis magazin díjára.

„Nagyon örültem a jelölésnek, és meglepett, hogy már most rengeteg szavazatot kaptam az olvasóktól, nagyon jól esik. Playboy-os emlékekről a csapattársaim szerintem többet tudnának mesélni, persze kamaszként minden fiúnak kuriózum volt, ha egy ilyen magazin kerülhetett a kezébe” – mondta Viktor, aki jelenleg a bajnoki címért harcol szegedi csapatával.

Nagy ViktorSzavazz Te is Tillára, Nagy Viktorra, Kiss Ádámra, valamint az öt kategória további jelöltjeire a http://www.playboy.hu/man/ oldalán április 10-ig!

Sebestyén Balázs Playboy – Man of the Year 2014 jelöltek:

* Médiaszereplő:
Bazsó Gábor
Csiszár Jenő
Kiss Ádám
Sebestyén Balázs
Uj Péter

* Sportoló:
Dzsudzsák Balázs
Michelisz Norbert
Nagy Laci
Nagy Viktor

* Stílusos férfi:
Ákos
Király Viktor
Kiss Tibi
Till Attila
Yonderboi

* Internetes innováció:
Anka Márton (LogMeIn)
Árvai Péter (prezi.com)
Balogh Péter (NNG)
Cziva Gergely (appra magyar)
Fehér Gyula (ustream)

* Gasztronómia:
Bíró Lajos (Bock)
Dudás Szabolcs (Anyukám mondta)
Huszár Krisztián (Zóna)
Sárközi Ákos (Borkonyha)
Széll Tamás (ONYX)

További információ:
http://www.playboy.hu/man/

Kategória: DíjEső | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.