Miskolci Kézműves Kupa, 2014.

…így lehet rövid idő alatt, nagy sikert elérni

Különleges élményben lehetett része mindazoknak, akik március 16-án, vasárnap ellátogattak a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara idén 12. alkalommal megrendezésre kerülő Kézműves Kupa Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, építő Bajnokságára. Az alábbi posztban azonban csupán egyetlen, a szívemhez nagyon közel álló személyt szeretnék bemutatni Nektek, akire elért eredményei után úgy gondolom, jobb lesz, ha odafigyelnünk.

Időpont: 2014. 03. 16.
Helyszín: Generali Aréna – Miskolci Városi Szabadidő Központ
Smink: Pásztor Krisztina Okleveles Sminkes
Modell: Kitty Karp
Ruha: Fru Fruska
Verseny képek: Kocsis Gyula
Stúdió képek: Kaunitz Tamás

Ez a lány az én drága barátnőm, akivel a gimnázium falai között együtt álmodoztunk a jövőnkről, hogy az érettségi megszerzése után merre tanulunk majd tovább, és mi lesz belőlünk, ha végre felnövünk. Aztán, mint ahogy az lenni szokott, az élet mindkettőnket más területre sodort, én a marketing, és az újságírás rögös útját választottam, míg ő kitanulta a kozmetika csínját-bínját, mára pedig mesteri szintre fejlesztette ezt a tudását.

Kriszti kozmetikusból időközben Okleveles Sminkes lett, aki már a legelső megmérettetésén bezsebelhette a legnagyobbaknak járó elismerést. A nagyszabású miskolci bajnokságról – amely túlzás nélkül állítható, hogy kishazánk legtöbb versenyzőt vonzó szakmai eseménye – sminkes versenyszámban elhozott egy ezüst és egy bronz érmet.

A kitartó munka így meghozta számára az édes gyümölcsöt, de a győzelemhez a gyönyörű smink nem lett volna elég, a tökéletes végeredményhez kellett egy szép modell, egy jó szemű fotós, és még valami plusz, aki nélkül nem állt volna össze ilyen harmonikusan és mesterien a koncepció. Ő pedig Fru Fruska, aki egyedi tervezésű ruhái közül az egyik legexkluzívabb kreációját ajánlotta fel Kriszti számára.

További információért látogassatok el:
FruFru Fashion
Sminkes-Pásztor Krisztina

Gratulálok!

Kategória: DíjEső | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.