Megnyílt a Lush csodakonyhája: a Lush Kitchen

…látványkonyha a legfinomabb kozmetikumokkal

Idén tavasszal megkezdte működését a Lush Kitchen, ahol igazi különlegességek készülnek: vadonatúj termékek, melyek a boltokba kerülés előtt itt már kipróbálhatók, csak a konyhában kifőzött egyedi termékek, valamint közkívánatra újra gyártunk egy keveset az egyébként már nem forgalmazott régi kedvencekből is.

lush-kitchenAhol mindig történik valami

A koncepció vadonatúj: a Kitchenben mindennap limitált kiadású termékek készülnek, melyek kizárólag az interneten, az angol weboldalon rendelhetők meg. A termékeket még elkészülésük napján postára adjuk – ez a FRISSESSÉG felülmúlhatatlan!

A vásárlók a Lush Kitchen színfalai mögé is betekinthetnek, értesülhetnek a különleges eseményekről és a kérdésekre adott szakértői válaszokból sok részletet megtudhatnak a termékekről. Mindez angol nyelven hozzáférhető a www.lush.co.uk weboldalon.

lushkitchen-1Valódi és átlátható

A Lush rajongói most először tekinthetnek be a gyártási folyamatba és követhetik, ahogy a Lush termékkészítői (kozmetikai séfeknek is nevezhetnénk őket) kézi munkával elkészítik a Lush termékeket a legjobb minőségű, etikusan beszerzett alapanyagokból, melyek ebben a friss állapotukban a leghatékonyabbak.

#ATartalomAFontos

A Lush alapelve, hogy a tartalom a fontos; az számít igazán, ami belül van – a termékekben levő friss alapanyagoktól és pompás illóolajoktól kezdve addig, hogy készítményeink milyen érzéseket keltenek a lelked mélyén.

lushkitchenA LUSH Kitchen teljesen újfajta kapcsolatot teremt a kozmetikumok és a vásárlók között, és a szépségiparban egyedülálló módon azt is megmutatja, valójában hogyan zajlik a gyártási folyamat.

Bárki tanúja lehet a varázslatnak, ahogy a nyersanyagok késztermékké alakulnak át. A vásárlók figyelhetik a Lush szakembereit munka közben és tanúi lehetnek a valódi termékkészítés átlátható és lenyűgöző folyamatának.

LUSH-KitchenKövesd a @lushkitchen címet és megtudhatod, ma mit főzött ki Neked a LUSH.
Keresd fel a www.lush.co.uk/kitchen oldalt!
Csatlakozz a beszélgetéshez: #LushKitchen

LUSH

Kategória: Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.