BUDAPEST FASHION WEEK A/W14 by MAC

…szépségtrendek a kifutóról

A TONI&GUY Fashion Week Budapest a divathetek egyik legkülönlegesebb helyszíne, ahonnan előszeretettel riportol szinte kivétel nélkül bárki. Természetesen idén is egyedi hangulattal, sürgő-forgó szakemberekkel, gyönyörű modellekkel, izgatott öltöztetőkkel és koordinátorokkal nyitotta meg kapuit a Dorottya Palota. Ahogy arról már beszámoltam, én is részt vettem az idei TGFWB A/W14-en bemutatón, ahol élőben is megcsodálhattam a vezető hazai tervezők legújabb kollekcióit. Az alábbi posztban azonban a magyar beauty szakértők által megálmodott szépségeket hoztam el Nektek, csak hogy legyen honnan inspirálódjunk.  

Időpont: 2014. április 12. szombat.
Helyszín:
Dorottya Palota.
Vezető fordász: Friedman Péter, a TONI&GUY Hair Meet Wardrobe magyarországi szakértője.
Vezető sminkesek: Gera Anna, Kovalik Natasa és a MAC Cosmetics stábja.

1. ANDA A/W14.:
“Szofisztikált minimalizmus, geometria a smink nyelvén.”

ARC: Complete comfort cream: egyenletes, friss, üde bőrállapot Mineralize skinfinish + studio finish concealer palette: egységes, egyszínű, egyszerű – árnyékolás nélküli – bőrszínt festettünk a #188, és a # 190 ecsetekkel Blot powder: #187 ecsettel könnyedén mattítottuk az arcbőrt.

SZEMÖLDÖK: Eye Brows ceruza Stud árnyalatban: a szemöldökök vonalát kiegyenesítettük, a tusvonal felső vonalához és az arc formájához illesztve.

SZEM: Fluidline blac ktrac k – A #212-es és a #209 ecsetekkel derékszöget húztunk a szemhéjra, majd a belső részeit befelé satíroztuk. A pillákat festetlenül hagytuk, a figyelem így teljes egészében a rendhagyó tusvonal formájára összpontosult.

AJKAK: Pro Longwear Soft Shell #318-as ecsettel: az ajkak színét tompítottuk, egységesítettük.

ANDA_makeup_high2. Je suis Belle A/W14.:
“A fény sajátos játékának természetessége“

ARC: Studio Moisture fix krém, Prep + Prime Vibrancy Eye. Üde, hidratált hatású alapozás Mineralize Moisture SPF15 Foundation használatával.

SZEMÖLDÖK: Brow Set a szemöldök természetes színvilágához igazítva. A szemöldököket finoman rendezetté tettük a meglévő színeiket figyelembe véve.

SZEM: Pro Longwear Pa int Pot Chrome Angel árnyalatban kiemelve a tekintetet. A szemeket Liquid Liner Bootblac k tusvonallal emeltük ki, a pillákat dúsra, drámaira festettük Zoom waterfast blac k lash segítségével.

ARCCSONT: a smink különlegessége a highlighterként használt plasztik pöttyök applikációjában rejlik, amelyek prizmaszerűen verik vissza a fényt.

AJKAK: Cremestick liner Summerfruit színben a természetes kontúrozásért, majd Mineralize rich lipstick Dreaminess az ajkak dús, természetes, nőies hatásáért.

JSB_makeup_high3. KATA SZEGEDI A/W 14.:
“A VÁROSI AMAZON”

ARC: Mineralize charged moisture géllel hidratáltuk és Mineralize charged water hydrating mist-el frissítettük a bőrt Prep + Prime skin smoother-el készítettük elő a bőrfelületet a lágy és tökéletes bőrkép elérése érdekében Fac e and body alapozóval értük el az üde, organikus, friss bőrt és Cream Color base “Luna” árnyalattal mostuk el a homlokon az Atlantic blue élénk égkék színét.

SZEMEK: A Camel coat prolongwear paintpot különlegesen szép, meleg világos szürke színével krémes árnyékot simítottunk a szem köré a #287-es ecsettel. A szempillák végeit intenzív tiszta kék színnel festettük Fa lse lashes Blue charge spirállal.

AJKAK: Utterly delicious mineralize rúzzsal puhán festettük, satíroztuk az ajkakat #217-es satírecsettel.

KATASZEGEDI4. NANUSHKA A/W14.:
“EVERY DAY UTOPIAS”

ARC: Prep + Prime Moisture infusion és Studio Moisture krémmel gazdagon tápláltuk és hidratáltuk a bőrt. Matchmaster alapozót és Prolongwear korrektort használtunk #190-es ecsettel a natúr, matt végeredmény érdekében, természetes hatású szeplőket fröcsköltünk a bőrre. A nemesi csontozatot intenzíven hangsúlyoztuk erős fény-hatásokkal Strobe liquid krémmel.

SZEMEK: #239-es ecsettel, Groundwork és Layin’ low Prolongwear paintpotokkal természetes, lágy árnyékot festettünk a szemhéjra. A szempillákat Fa lse lashes extreme blac k szempillaspirállal hangsúlyoztuk.

SZEMÖLDÖK: A Fluidline brow gel Dirty blond árnyalatával hangsúlyoztuk a szemöldököt,
és a kósza szemöldökszálakat Quiet Brunette Prolongwear Wa terproof Brow Settel fésültük formára.

AJKAK: A Mineralize Lipglass Lovingly yours és Be nice árnyalataival ragyogó,
hidratált fényt csaltunk az ajkakra.

Nanushka5. NUBU A/W 14.:
“NAIV FESTÉS – SZEMHANGSÚLY A KOLLEKCIÓ MINTÁJÁBÓL A SMINKBE EMELV E”

ARC: Strobe liquid hidratálóval belülről jövő ragyogással láttuk el a bőrt, a stratégiai pontokon mattítottuk az arcbőrt Prep + Prime transparent finishing púderrel légies, finom mozdulatokkal. Prep + Prime beauty balmmal egységesítettük a bőrt #130-as ecsettel .

SZEMEK: #242-es ecsettel vastag, naiv ecsetvonással festettük a szemeket; #204-es szemöldök ecsettel, monokrom szürke, fehér, kék, vagy fahéj színnel a pillákon ugyanazt a színt használtuk. Clear brow ecsettel a szemöldökformát kiemeltük.

AJKAK: Brave színű rúzzsal natúr, természetesen matt ajkakat varázsoltunk #316-os ecsettel.

NUBU6. USE unused A/W14.:
“Narancsos, fémes füst a szemhéjakon, a klasszikus ‘smokey’ újraértelmezése.”

ARC: Mineralize charged water moisture gel, Mineralize charged water eyecream Studio Tech alapozó a púderes, matt hatás eléréséért.

SZEMÖLDÖK: Pro longwear waterproof brow set világos árnyalatai – világosítottuk a szemöldököket, így még hangsúlyosabbá téve a szemhéjak fényességét.

SZEM: Kohl Power Eye Pencil Feline színnel az alsó és felső szemhéjakat erőteljesen körbe satíroztuk, Fluidline Rich Ground árnyalatát használva bázisul, erre kerültek a szemhéjpúderek (Eyeshadow Coppering, Pro Longwear Hot Pa prika, Mineralize Blush Love Thing). Az alsó és felső belső kontúrt feketével emeltük ki fokozva a drámai hatást (Kohl Power Eye Pencil Feline). A pillákat egy #36 műszempillával hangsúlyoztuk.

AJKAK: Az ajkakra finom púderárnyalatot használtunk, Matte Lipstick Kinda Sexy árnyalatban.

USEForrás:
http://www.mac-cosmetics.hu/
https://www.facebook.com/FashionWeekBudapest

Ha lemaradtatok valamelyik divatshowról, akkor itt a lehetőség, hogy megtekintsétek a TGFWB A/W14-en bemutató hazai tervezők legújabb kollekcióit!

http://www.ustream.tv/recorded/46051861

Kategória: Divatbemutatók, Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.