Az F&F egy nagyszabású londoni show-val mutatta be 2014-es őszi/téli kollekcióját

…a brit márka, mely közel hozza a divatot

A márka történetében ez a második Londonban tartott divatbemutató, melyen 600 vendég, többek között az angol és nemzetközi sajtó meghatározó véleménnyel bíró képviselői láthatták első kézből az új férfi és női kollekciót. Az eseményre 2014.04.03-án a legendás Somerset House-ban került sor, mely a Londoni Divathét otthona is.

F&FOlyan hírességek tették tiszteletüket a bemutatón, mint  Sophie Ellis Bextor énekesnő, Professor Green zenei producer és  Millie Mackintosh reality sztár, Tinchy Stryder énekes. A kifutón feltűnt a világhírű modell, Jon K, az F&F 2014-es tavaszi/nyári kampányának arca, akit számtalan Tom Ford kampányból, és Ford első filmjéből, az “A Single Man”-ből is ismerhetünk.

F&FA 15 perces divatbemutatót idén is Louis Rodriguez, az F&F New York-ban élő stylistja álmodta meg.

Az F&F AW’14-es kollekciója az eklektikus kényeztetés jegyében

Az F&F újraértelmezi a 2014-es őszi-téli stílus terveket új textúrákkal, színekkel és fazonokkal, az új szezon formáira alkalmazva.

F&FNői kollekció

Az őszi-téli szezon luxus anyagokból kialakított hosszal és mennyiséggel játszó új formáknak néz elébe. A hosszabb, bővebb fazonoktól, a 60-as éveket idéző midi szabásokig. A kabátokban, pulóverekben, szoknyákban és nadrágokban több anyag is keveredik. A kollekció nagyon elegáns, de mégis játékos a laza vonalakkal, magas felvágásokkal és a lenge, virágos ruhákkal.

F&F A kollekcióra inkább a sötét színek a jellemzőek, mint a mély fekete és szürke, sötét bordó és metálos fényű árnyalatok széles palettája. A 90-es éveket idézik az átlátszó, fekete darabok, amik nehezebb anyagokkal kombináltak. A hímzések és díszítések külön pompát visznek a drámaiságba.

F&FA műszőrme minden színben és fazonban megjelenik az oversized kabátokban és stólákban. Retró stílusú, nőies ruhákkal viselve a legstílusosabb kontrasztot adják.

Férfi kollekció

A férfi kollekcióban a fókusz a kabátokra helyeződik. A szövet kabátok vonalai élesebbek, mint valaha, míg a bomber kabátok igazi ikonnál válnak ebben a szezonban, új anyagakból elkészítve. A klasszikus öltönyök borotvaéles vonalakkal és szűk szabással készültek. A mintás ingek és modern kötött pulóverek az elegáns viselet új dimenzióját idézik.

F&F A klasszikus mintákba játékosság kerül a különleges színekkel és méretekkel, a grafikus és virágminták stílusos alternatívát jelentenek majd. Intenzív színpaletta jellemzi a kollekciót, amibe mély fekete, tengerészkék, méregzöld, grafitszürke keveredik lágyabb bordó és föld színekkel.

F&F További képek a bemutatóról:

F&F F&F F&F F&FF&FF&F F&F F&F F&FF&F F&F F&F F&FVM
További információért látogassatok el az www.F-F.com oldalára.

Kategória: Divatbemutatók | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.