A Nő 6X – bemutatjuk a LAONI Design új kollekcióját

…Nőnek lenni jó

Ács Ilona, a LAONI tervezője ugyanúgy szeret praktikus, sportos, hétköznapi bőrtáskákat tervezni, mint nőies, alkalmi és extravagáns darabokat. Fontosnak tartja, hogy egy Nőnek az élet minden színterén legyen egy olyan táskája, ami igazi társsá tud válni számára. Legújabb kollekciója éppen ezért kapta a Nő 6X nevet.

LAONIHány félék is vagyunk, mi Nők?  Mit csinálunk napközben és hogyan kapcsolódunk ki?
Ahány Nő, annyiféle válasz. A választ pedig a Táskáink ismerik a legjobban, hisz elkísérnek minket mindenhová. Ez egy titkos, bensőséges viszony a NŐ és a TÁSKA között. A Nő választ, a Táska jellemez. A Táskáink sok titkot rejtenek, mindent tudnak rólunk és meghálálják, ha jól választottunk közülük.  De sok mindent el is árulnak rólunk. Megmutatják, ha nem jó a kapcsolat köztük és a Nő között. Ha nincs meg a Harmónia és nem illenek eléggé össze, vagy ha olyan alkalmakkor is nekik kell a Nővel menni, amikor egy másiknak kellene inkább.

LAONIEbben a kollekcióban arra törekedtem, hogy a Nő a maga különlegességében és sokszínűségében megtalálhassa benne mindazokat a Táskákat, amikkel együtt élheti át élete sok-sok fontos pillanatát.” – Ács Ilona.

LAONIEgy Nő szeret alkalomhoz illően öltözködni, amihez szorosan hozzátartozik a táska kiválasztása is. Nincs is annál szebb, amikor a kedvenc ruhánkkal harmonizálnak a kiegészítőink. A LAONI legújabb kollekciói olyan stílusteremtő bőrtáskákat mutatnak be, amik nem csak kiemelik a Nők sokoldalú életformáját, hanem finoman támogatják is azt.

Légies lendület
Egy nem hétköznapi táska, a hét minden napjára. Az egyedi formavilágnak és divatos színátmeneteknek köszönhetően ez a táska az outfit ékszere lehet, praktikus kialakítása és könnyed viselete miatt pedig társ a nyüzsgő hétköznapokon.

Légies lendület

Légies lendület

Elegáns alkalmak
Legyen szó a munkahelyről, fontos találkozóról, üzleti megbeszélésről, színházról vagy esküvőről, ez a táska magabiztos kisugárzást és igazán stílusos megjelenést ad.

Alkami viselet

Alkami viselet

Sportos játékosság
A Kaméleon táskák sokszínűek és variálhatóak. Oldalaik különböző színű vagy mintájú bőrből készülnek, és a csatok segítségével rákapcsolható kiegészítő táskák tárháza is kimeríthetetlen. Így nem csak a színekkel, hanem a méretekkel is lehet variálni, ami játékos szabadságot ad a viselőjének.

Sportos játékosság

Sportos játékosság

Stílusos mindennapok

A hétköznapok forgatagában is könnyen stílusosak maradhatunk, ha egy LAONI táskát választunk magunknak. Így a kiegészítő finoman feltűnést keltve kiemeli viselőjét a hétköznapokból, és nem csak egy praktikus tárgy lesz.

Stílusos mindennapok

Stílusos mindennapok

Lezser kényelem

A jó designhoz, a különleges vagy egyszerűbb formákhoz hozzátartozik az is, hogy a táskák jól használhatóak és praktikus kialakításúak is legyenek. A sportosan elegáns darabok igazi kiegészítőként viselkedve több éven át kedvencekké, hasznos társsá tudnak válni.

Lezser kényelem

Lezser kényelem

 Dolgos hétköznapok

A LAONI Color Office kollekciója azoknak a Nőknek készül, akik az irodai környezetükben, vagy egy komoly tárgyaláson is szeretnék stílusos megjelenésükkel kifejezni egyéniségüket. Egy szép és minőségi laptop táska megkönnyíti a dolgos hétköznapok terheit, egy hozzá illő kisebb városi táska pedig teljessé teszi a viseletet.

Dolgos hétköznapok

Dolgos hétköznapok

 Kreditek:
Fotó: Kovács Tamás
Styling: Pozsonyi Alexandra
Make-up: Pápai Lilla
Hair: Szentkirályi Anita
Model: Imelda ( Free Faces )

LAONI Design:
www.laoni.hu
facebook.com/LAONIdesign

Kategória: Divat Kampányok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.