A CALZEDONIA bemutatja 2014-ES fürdőruha kollekcióját

…szédítő vonalak egyenesen az édenkertből

Mutatós virágok; kövek és színek; a tiszta fehér és a csipke jellemzik az új, 2014-es fürdőruha kollekciót. Mintha egyenesen az Édenkertből érkeztek volna: az apró virágmintás, élénkszínű darabok különleges tervezésűek és retró hangulatúak. A vizuális hatás azonnali – minden egyes darab, az alsótól a felsőn át az egyberészesig, segítenek a nyári szünidőre hangolódni.

Calzedonia A mesésen színes, bollywoodi stílusú fürdőruhák, monokróm alapon szikrázó fényekkel, káprázatos, életteli kövekkel és kristályokkal keltik életre az indiai táncokat, és a zenét, a távoli és egzotikus világ hangulatát felidézve.

Calzedonia A romantikus vonal a nyugalmat, a tiszta tónusokat választja, a fehér és természetes színek árnyalatai csipkével és rojtokkal játszanak; megjelenik a retró klasszikusok előtti tisztelgés, kortárs elemekkel kombinálva.

CalzedoniaA színtrendeket követve újjászületnek az olyan örök klasszikusok, mint a tenger és a nyaralás hangulatát idéző, maldív-szigeteki zöld, és az élénk kék árnyalatok. Ezek minden részletben jelen vannak, a pöttyök és color block csíkok között is.

Calzedonia Új formák, modellek és színes nyomatok gazdagítják a felsőket és alsókat egyaránt. A kollekciót egy olyan változatos strandruha vonal teszi teljessé, mint a fehérrel, azúrral, kékkel, korallal és lime-mal kombinált pöttyök és csipkehatású delave anyagok…ezek apró sortokon, miniruhákon és hosszú ruhákon válnak alapmotívummá.

Calzedonia A férfiak is számtalan lehetőség közül választhatnak: az alsótól a rövidnadrágig, hogy a divatos nyaralóhelyeken is a legújabb trendeknek megfelelő, modern stílusban jelenhessenek meg. Virágmintás, semleges árnyalatú vagy csíkos Formantera modellek; szörfös stílusú, térdigérő Santa Monica úszónadrág; a Classic Venice fazon új, terepmintás változatban kerül elő, a klasszikus Gallipoli és Rio fürdőalsók mellett.

Calzedonia A változatos színpalettán a kékek, zöldek, a tenger és az iszap valamennyi árnyalata szerepel.

További képek:

Calzedonia Mare 2014 ©Daniele venturelliCalzedonia Calzedonia Mare 2014 ©Daniele venturelliCalzedonia Mare 2014 ©Daniele venturelliVM
További információ:
http://www.calzedonia.it/hu/

Kategória: Divatbemutatók | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.