Szemrevaló újdonságok a Rimmel Londontól

Ismerjétek meg a Glam Eyes HD szemhéjpúder paletta legújabb árnyalatait…

Ha arra gondolsz, hogy kedvenc dekor márkád már nem tud többet tenni a “wow” hatású szemfestésért, akkor nagyot tévedsz! A Rimmel válasza: a Glam’Eyes HD szemhéjpúder! 

Kate MossEz a szuper Rimmel termék most valami különlegessel rukkolt elő, a GLAM’EYES HD paletta színeihez hozzáadott egy plusz árnyalatot, így már 5 szín áll a rendelkezésedre, hogy megalkosd extra intenzív szemfestésed! Több szín, nagyobb variációs lehetőség, a lélegzetelállító sminkért. Fesd ki úgy a szemed, hogy mindenki megbámuljon, keverd a színeket, legyél top trendi! Get the London look!

Kate MossEz a forradalmi, “hibrid” púder-krém szemhéjfesték tökéletes eszköz az intenzív és csomósodásmentes szemsmink megalkotásához. A selymesen sima festék kiemeli és ragyogóvá teszi a szemeket, a gyengéden visszafogott árnyalatoktól a harsány, élénk smink elkészítéséig minden variációra alkalmas. Hosszantartó formulája nem kenődik el, az elismerő pillantások garantáltak! Az figyelemfelkeltő hatásért lehet szárazon és nedvesen is használni, attól függően, éppen milyen alkalomra sminkelsz. Használd szárazon a puha, lágy tónusokért, vagy nedvesen, ha merész, vagány stílust akarsz elérni. Játssz a színekkel!

Kate MossA 4 trendi színösszeállítást London különleges világa ihlette. Minden paletta 4, egymással harmonizáló árnyalatot tartalmaz, plusz egy ötödiket, ami szinte ellenpontozza az árnyalatokat.  Ez a kiegészítő szín teszi intenzívvé és igazi londoni stílusúvá a sminked. Ez a londoni ihletésű paletta lesz a lányok legjobb barátja minden alkalomra, és nem csak Londonban!

Válaszd a Brixton Brown #022 paletta őszi földszíneit, vagy a Pinkadilly Circus #024 szemragyogtató pinkjeit, csillanj titokzatosan a Golden Eye #021. füstös, fényes színeivel, próbáld ki a Victoria’s Purple #025  pazar lila tónusait – garantáljuk, hogy elismerő pillantások fogják díjazni munkádat! Ezek a sokoldalú, metálos árnyalatok olyan káprázatossá teszik a sminket, amilyen még soha nem volt!

RIMMEL GLAM’EYES HD SZEMHÉJPÚDER PALETTA

Glam’Eyes HD szemhéjpúder paletták új szintre emelik, amit a sminkről eddig gondoltunk, eljött a káprázatos, intenzív színek ideje. A púderes-krémes kettős jellegű termék használható szárazon és nedvesen is, attól függően, milyen hatásra vágyunk. Bármilyen alkalomhoz illő, hosszantartó, csomósodásmentes sminket készíthetünk vele, garantált a lenyűgözően selymes végeredmény!

Paletta árnyalatok:
#021 Golden Eye,

#022 Brixton Brown,

#024 Pinkadilly Circus,

#025 Victoria’s Purple,
Javasolt fogyasztói ár: 2099.-Ft.

További információ:
https://www.facebook.com/rimmel.london.magyarorszag
Képek:
Pinterest

Kategória: Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.