Sally Hansen legújabb kedvence Madelind Poole

…mani, mani, Manikür

A szépségipar egyik vezető márkája, azonbelül a körömápolók és lakkok területének legnagyobb márkája, a Sally Hansen bejelentte, hogy Madeline Poole a márka nagykövete, stílusszakértője és művészeti tanácsadója. Az együttműködés részeként Madeline divat-előrejelző elképzeléseivel segít meghatározni az új generációs modern körömlakkozás művészeti irányát.

Madeline PooleTovábbá az ő segít megalkotni Sally Hansen exkluzív, Stella McCartney kollekciójának árnyalatait. Sally Hansen nagyra értékeli az új művészeti vezető szakmai tapasztalatát a körömlakk színek területén, merész, trend-diktáló stílusát, a közösségi médiában kifejtett munkásságát és a különleges, kreatív körömfestéseit, amelyek olyan híressé tették őt. Ez a stratégiai szövetség tovább fogja erősíteni a márka pozícióját és a Sally Hansen-t a színek nagyhatalmává teszi. A bejelentést Renato Semerari, a Coty elnök-vezérigazgatója és Johanna Businelli, a Coty alelnöke tette közzé.

A kreatív együttműködés lehetővé teszi, hogy a Sally Hansen hirdetéseiben, promócióiban és digitális kampányaiban megjelentesse és felhasználja Madleine innovative elképzeléseit, ezzel is erősítve a márka vezető pozícióját világszerte.

Renato Semerari, a Coty Beauty elnök-vezérigazgatója így kommentálja az eseményt: “Nagyon lelkesedünk ezért az együttműködésért, ami Sally Hansen márkánk és Madeline Poole között jött létre, hiszen hatalmas lehetőség rejlik benne. Ő az egyik legnagyobb és legjobban méltatott tehetség az iparágban, nagy szerepe lesz abban, hogy a márka továbbra is világszerte elismert legyen hitelességéről, vagány és trendi stílusáról.”

Nagyon büszke vagyok a Sally Hansen és Madeline Poole között létrejött együttműködésre, különösen ebben az izgalmas időszakban, amikor a márka olyan nagy fejlődésen megy át.” – mondja Johanna Businelli, a Coty Beauty Color Cosmetics ágának elnökhelyettese. “A Sally Hansen márka világviszonylatban is óriási növekedést ért el, ehhez adja Madeline az ő friss és kreatív koncepcióját, ami tovább erősíti a márka imázsát, új, fiatal követőket nyer meg és a kereskedőkre is lelkesítőleg hat.

Madeline Poole, aki egész életében rajongott a Sally Hansen márkáért, ezt nyilatkozta: “Annyira boldog vagyok, hogy én is a Sally Hansen team része lehetek! Elmondhatom, hogy Sally Hansen lakkokkal nőttem fel, ezek a lakkok ébresztették fel bennem a körömlakkozás iránti szenvedélyt. A tökéletes minőség és a színek kavalkádja, a körömápolók végtelen sora mindent tartalmaz, ami szépséges lakkozáshoz szükséges, legyen az finoman visszafogott, vagy extrém és harsány.”  

Madeline Poole-ról:

Madeline Poole elismert körömfestési szakértő, aki első sorban New York-ban és Los Angeles-ben dolgozik. Festőművésznek tanult, Baltimorban eltöltött tanulóideje alatt különleges, régi képek, plakátok restaurálásával foglalkozott. Miután Los Angelesbe költözött, kellékesként dolgozott, így felfedezte a körömdíszítés és festés titkait – azonnal felismerte, hogy ez a művészet egyesíti magában minden hobbiját, az érdeklődési körét, a tapasztalatát, és felfedezte, hogy minden annyira természetesen és könnyedén megy neki, előző, a miniatűrök restaurálása során tapasztalatai alapján. Kiemelkedően tehetséges innovatív designok megalkotásában, nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, különösen a kezek bőrére. Mindezek közrejátszottak abban, hogy a szépségiparban  elismert és keresett szakemberré vált.  Oktató videói megtekinthetők a következő on-line felületeken: Vogue.com, TeenVogue.com, Refinery29, The Coveteur, and IntoTheGloss , valamint népszerű web oldalán,  Instagram – @mpnails – kiemelve a legfontosabbakat a kivételesen széles körömfestési portfoliójából.

Madeline munkái többek között megjelentek a következő lapokban is:  V Magazine, Vogue, Harper’s Bazaar, InStyle, Interview, Teen Vogue, Wonderland.

További információkért látogass el…
Sally Hansen weboldalára:
http://www.sallyhansen.com/
vagy Madeline Poole oldalára: http://mpnails.com/

Forrás: Coty
Képek: Pinterest

Kategória: Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.