Rákóczi Feri szépségekkel áll színpadra!

….a legszebbek közt is helyt áll

Idén is megrendezésre kerül Magyarország legsikeresebb szépségversenye, a Miss International Hungary. A tavalyi nyertes, Ötvös Brigitta a nemzetközi döntőn, Japánban az eddigi legjobb magyar eredménnyel végzett, negyedik helyezést ért el. A 2014-es verseny csupa újdonságot ígér.

Az elődöntők egy különleges reality show keretében zajlanak. A középdöntőre pedig fantasztikus műsorral készülnek a szervezők. Fellép Gájer Bálint, Nagy Adri, Tóth Gabi és Markó Robi is. A gála műsorvezetője pedig a rádiózás fenegyereke, Rákóczi Feri lesz!

A Miss International a világ harmadik legnagyobb szépségversenye. A tavalyi évben a magyar lány, Ötvös Brigitta, az eddigi legjobb eredményt érte el a nemzetközi döntőn, ő lett a negyedik legszebb. A sikeren felbuzdulva a szervezők idén egy különlegességet találtak ki, melyre még nem volt itthon példa. Az előválogatók alatt egy valóság- show-t készítenek majd, ahol bepillantást lehet nyerni a kulisszák mögé, valamint a nézők megismerhetik a szépségkirálynővé válás teljes folyamatát. A 100 kisfilmben a szépségipar elismert alakjai, hazai hírességek és természetesen a középdöntőre készülő szépségek is láthatóak lesznek.

A reality show-ban továbbjutott legszebb 24 lány kerül majd a középdöntőbe, ahol egy színvonalas gálán derül ki, ki vehet részt a fináléban. A nagyszabású gálán fellép majd Nagy Adri, Gájer Bálint, Tóth Gabi és Markó Robi is, akik egy különleges táncprodukcióval készülnek. A műsorvezető Rákóczi Feri lesz.

A középdöntő időpontja 2014. április 26, szombat 18.00, helyszín: Dürer Rendezvényház

Nézd meg a Youtube videón is:

VM
További információ:

https://www.facebook.com/MISS.INTERNATIONAL.HUNGARY?fref=ts
http://www.missinternational.hu

Kategória: DíjEső, Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.