Miss International Hungary 2014 – Jelentkezés

…ez lehet a Te NAGY lehetőséged!

Mesés hajzuhatagok, csillogó szemek, ragyogó mosolyok, varázslatos tekintetek, gyönyörű lányok, és mindez egy helyen. Ez nem lehet más, mint a Miss International világversenye, melyről idén a VoilaMode is élőben tudósíthat, a jelentkezés pillanatától a győztes megkoronázásáig.

A Miss International világverseny idén 2014-ben már 54-edszerre kerül megrendezésre, amin több mint 70 ország szépségkirálynői vesznek részt. A nemzetközi döntő 2014. november 14-én kerül megrendezésre Tokyo-ban, ahol Magyarországot a Miss International Hungary szépségverseny győztese fogja képviselni.

A résztvevők a világ minden részéről azért érkeznek, hogy szépségük mellett elkötelezettségükkel is a nemzetközi barátságot erősítsék. A Miss World, Miss Universe, Miss Earth és a Miss International szépségversenyt nagyságuk, szervezettségük, díjaik, ismertségük és elismertségük okán a The Big Four (A Nagy Négy) néven emlegetik.

Célkitűzés

A Miss International Hungary célja, egy olyan magyar hölgy kiválasztása, aki szépségével és belső értékeivel magas szinten tudja Magyarországot képviselni a nemzetközi döntőn, és Magyarország hírnevét egyaránt erősíti. A kiválasztás a szakmai zsűri nyílt szavazatainak összesítésével történik. A nyertes egy éven át viselheti a Miss International Hungary címet.

A tavalyi Miss International Hungary, Ötvös Brigitta bekerült az 5 legszebb lány közé a világversenyen a tokiói döntőben.

Jelentkezési határidő: 2014. március 20!

Ha Te is szeretnél jelentkezni a Miss International Hungary szépségversenyre, akkor kattints erre a linkre, ahol további részleteket tudhatsz meg a versenyről!
http://www.missinternational.hu/jelentkezes

 Miss International Hungary 2014.

VM

Kategória: DíjEső, Rólad szól | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.