Kényeztető kristályok szappanba zárva

Találd meg a tökéletesen hozzád illőt!

 A hosszú tél után lassan ébredezik a természet, rügyeznek a fák, előbukkannak a legszebb virágok és végre újra hét ágra süt a nap, így itt az ideje, hogy mi is megújítsuk a bőrünket. A kérdés már csak az, mivel és mégis hol kezdjük? A válasz egy krémszappanban rejlik, melynek különlegessége, hogy a benne található kristály nem csupán kényezteti a testünket, de a bőrproblémák megszüntetésében is nagy segítségünkre lehet. Most gyere velem, és ismerd meg közelebbről is a VANITA szappanokat!    

VanitaAki megálmodta

Éva óta a nő mindennek az alfája és omegája.  A VANITA maga a nő… a titokzatosság, az elegancia, a finomság, a csábítás, az összetartás, a találékonyság. Ezek a gondolatok ösztönöztek, hogy megalkossak egy olyan szappant, ami mindezt visszatükrözni és akár erőt is meríthetek belőle. Magamhoz (a Nőhöz) illő szappant álmodtam, ami a stresszes hétköznapokon nemcsak szépít, táplál, de ami még a harmónia megteremtésében is segít. Éppen ezért a VANITA szappanokban Te is megtalálhatod Önmagad. Neked és Nekem készültek a VANITA szappanmanufaktúrában szeretettel és szakértelemmel. (Kornis Anita)

Vanita Válogass kedvedre!

KRISTÁLYOS krémszappanok az ásványok erejével:

A VANITA gondosan válogatott természetes alapanyagai, kiváló minőségi illóolajai és ásványai segítségével olyan bőrápoló terméket alkotott, mely tisztítja, regenerálja és egészségessé teszi a bőrt, enyhíti a panaszokat. A kristályokat tartalmazó VANITA krémszappanokkal ősi kultúrák bölcsességét idézzük, ahol az ásványok gyógyító erejének tudása a természetes gyógyítás szerves részeként létezett, e mellett a kövek védték az embert és díszítő eszközként szolgáltak. A VANITA szappanok természetes összetevői irritáció mentessé teszik, megőrzik a bőr hámos felületét és csökkentik a bakteriális fertőzések lehetőségét.

o HEGYIKRISTÁLY tartalmú krémszappan jázmin olajjal…
o KALCEDON tartalmú krémszappan levendulaolajjal
o HOLDKŐ tartalmú krémszappan geránium olajjal
o AMETISZT tartalmú kérmszappan citromfű olajjal
o RÓZSAKVARC tartalmú krémszappan rózsafa olajjal

EGZOTIKUS krémszappanok a természet erejével:

A VANITA nem gyógyszer, mégis minden bőrtípusra használható krémszappan, mely segít visszaállítani a bőr természetes ph értékét és egyensúlyát. A természet jóval bölcsebb, mint gondoltuk. A szappanok balzsamos illatát az egzotikus olajok kölcsönzik, természetes összetevői irritáció mentessé teszik, megőrzik a bőr hámos felületét és csökkentik a bakteriális fertőzések lehetőségét.

o BORSMENTA krémszappan
o VÖRÖSBOR SZEGFŰSZEG, FAHÉJ krémszappan
o ARGÁNOLAJ krémszappan
o ACAI BOGYÓS krémszappan
o KÁVÉ-FAHÉJ krémszappan

MANÓCSKÁK krémszappanok a varázslat erejével:

Bőrbarát, természetes összetevők megóvják a bőr savköpenyét. Irritáció mentesek és nem szárítják ki a bőrt, megőrzi annak hámos felületét és csökkenti az ekcémás, bakteriális felületfertőződés lehetőségét. Kizárólag természetes alapanyagokból készült krémszappanok gyerekek számára készültek. Nemes olajai lággyá, puhává varázsolják a bőrt, megőrizve annak eredeti ph értékét, ugyanakkor tisztítják és regenerálják a bőrt. Gondosan válogatott összetevői, mesés édeskés illatai, vidám színük élettel töltik fel kis használóikat.

kokusztej_szappan• TEAFA krémszappan
• NATÚR SHEA krémszappan
• KÓKUSZTEJ krémszappan
• LEVENDULA krémszappan
• KÖRÖMVIRÁG krémszappan

VANITA ajándék szappan szettek:

Hogy könnyebb legyen a választás, a VANITA szappanokból a készítők összeállítottak 5 féle szettet (1 db dobozos kristályos szappan + 1-1 db celofános egzotikus és gyermekszappan), amelyhez még egy VANITA neszesszert is csomagoltak.

o HOLDKŐ–ARGÁNOLAJ–NATÚR SHEA
o HEGYIKRISTÁLY–ARGÁNOLAJ–NATÚR SHEA
o RÓZSAKVARC–ARGÁNOLAJ–NATÚR SHEA
o AMETISZT–ARGÁNOLAJ–NATÚR SHEA
o KALCEDON–ARGÁNOLAJ–NATÚR SHEA

FONTOS információk:

• A VANITA szappanok hazai manufaktúrában, 100%-ban természetes alapanyagokból, kézzel készülnek.
• Komoly tanácsadói, szakértői csapat segíti a szappangyártás folyamatát.
• Saját modern raktár és logisztikai megoldások állnak a cég rendelkezésére.
• Szabadalom védi a Vanita kristályos szappanokat.
• A legmagasabb higiéniai és minőségi elvárások alapján gyártódik (CPMP és GMP).
• Nemcsak hazai, hanem külföldi piacra is gyártanak.
• Társadalmi felelősségvállalásuk is kiemelkedő.
• A marketingjük nemcsak a termék marketingjéről szól, hanem a fogyasztók testi-lelki egyensúlyának a helyreállítására is törekszik.

Vanita fin VANITA garancia:

A cég 100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT vállal termékeire, mert úgy gondolják maximálisan elégedett leszel velük!

De ha legnagyobb igyekezetük ellenére mégsem vagy megelégedve, akkor a vásárlástól számított 30 napon juttasd vissza hozzájuk, az eredeti számlával együtt a terméket, és ők visszafizetik a vételárát*. Fontos, hogy legalább 50%-ban megmaradt terméket tudnak befogadni ezzel a garanciával.
* A postaköltséget, futárköltséget ebben az esetben nem tudják átvállalni.

A garancia kizárólag a vanita.hu oldalon megrendelt termékekre érvényes!

SZERETETTEL ÉS SZAKÉRTELEMMEL!
VANITA – Maga a NŐ
Cím:
1042 Budapest, József Attila u. 94.
További információ: www.vanita.hu

Kategória: Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.