Viszlát kezelhetetlen, töredezett haj!

GHD: professzionális társ a hétköznapokban…

Február végén hivatalos voltam a Great Lenghts Salon jóvoltából megrendezett sajtótájékoztatóra, melynek középpontjában a ghd (Good Hair Day) hajformázó termékei, és prémium minőségű, innovatív újdonságai álltak, melyek könnyed használatát az elegáns budai szalon szakemberei mutatták be számunkra. A forró levegő mestereinek egy igazán kellemes és jó hangulatú délelőttöt sikerült szervezniük, öröm volt részt venni rajta.  

ghd Időhiány miatt, legnagyobb sajnálatomra nem tudtam a ghd bemutató legvégéig maradni, de azon szerencsés bloggerek közé tartozok, akiknek a márka képviselője felajánlott két csúcstechnológiás hajformázó készüléket otthoni tesztelésre. Az alábbi posztban így elhoztam Nektek a GHD Air hajszárítót és a GHD hajegyenesítőt.

ghd1. GHD Air hajszárító…

* Amit tudnunk kell róla:
A GHD air hajszárító egyedülálló ionos technológiájával már a szárítás közben regenerálja és védi a hajat a kiszáradástól, hiszen a nedvességet a haj szerkezetébe zárja. Professzionális erősségű 150W-os AC motorral rendelkezik, ergonomikus kialakítása pedig könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé. A GHD air szűrője okosabb tervezésének köszönhetően, bizonyítottan alacsonyabb zajszintű, mint más hajszárítók. A cserélhető fejek segítségével különböző frizura-variációk készíthetőek, professzionális 3 méter hosszúságú hálózati kábelének köszönhetően a hajformázás tökéletesen akadálymentessé válik.

ghd* Külcsín:
A hajszárító egy helyes kis fekete szütyőben kapott helyet. Kicsomagolása után kellemes meglepetésben volt részem, ugyanis a ghd Air hajszárító nem csupán külsőre, de tapintásra is igen kifinomult, kézbe véve olyan, mintha egy finom bársonyborítás fedné az egész terméket.

* Kialakítása:
A ghd Air hajszárítón a hagyományos hajszárítókon már megszokott funkciókat találjuk, mint a ki-bekapcsolás, a hőfok-légfúvás erősségének szabályozása, mely formázza a hajat, és a hideg levegő gomb, amely fixál. A meglévő hajszárítómhoz képest sokkal könnyebb, kialakításának köszönhetően jobban kézre áll, de ami a hangerejét illeti, szerintem nem volt sokkal csöndesebb az itthoni, jó öreg szárítómnál. (Megjegyzem a jelenlegi hajszárítóm sem zajos).

ghdMegvallom őszintén, azonnal beleszerettem, már az első használata után. Ugyanis az amúgy szálkás, töredezett és vékony szálú hajamat sokkal szebbé, simábbá varázsolta, a végére pedig vizuálisan megnövelte árvalányhajam tömegét. Imádtam benne, hogy lerövidíti a szárítási időt, mert amíg a frissen mosott hajamat legalább 10-15 percig szárítgattam, a ghd Air hajszárítóval ez az idő a felére csökkent. Külön piros pont jár a tervezőknek, akik egy olyan különleges szűrővel látták el a terméket, melynek köszönhetően nincs többé becsípett, beszippantott hajtincs.

* Összességében:
Nagyon meg voltam elégedve a ghd Air hajszárítóval, minden nap örömmel használtam, mert könnyű volt, gyorsan szárított és látványosan szebb lett tőle a hajam. Egyszerűen tökéletes társ a rohanó reggeleken, amikor nincs sok időm a hajamra, de mégis jól szeretnék kinézni.

ghdEbben az esetben a minőség azonban pénz kérdése, mert az ára az átlagos hajszárítókhoz képest picit magasabb, de ha nincs időnk naponta ellátogatni a fodrászunkhoz, ugyanakkor mégis gyönyörű, szalon minőségű frizurával szeretnénk kisétálni az utcára, akkor mindenképp érdemes megvásárolni a ghd Air hajszárítót. A hajunk megérdemli a törődést és a kiváló minőséget…

Ára: 38 700 Ft

De lássuk használt közben is!

2. GHD V gold professional styler – classic hajvasaló…

* Amit tudnunk kell róla:
A közepes lemezméretű classic készülék a középhosszú, normál vastagságú haj formázására ideális. Kitűnő választás, akár hullámos, akár tökéletesen egyenes tincseket szeretnénk elérni. Univerzális feszültséggel bír – így a világ bármely pontján használható, a professzionális 2,7 méter hosszúságú tápkábellel pedig a maximális kényelem is biztosított.

ghd* Külcsín:
A csomagolása nagyon tetszetős, a doboza akár a fürdőszobánk díszévé is válhat.  A ghd V gold professional styler – classic hajvasaló egy elegáns, fekete dobozban találjuk, a védő fejjel és a használati utasítással együtt.

* Kialakítása:
Elsőre az tűnik fel, hogy kézbe véve mennyire könnyű. Használata egyszerű, csak bedugjuk a konnektorba és már melegszik is.

ghdMivel én is nőből vagyok, így általában egyszerre több dolgot is csinálok egyszerre, emiatt gyakran előfordul, hogy a hajvasalót bedugom, majd egyszerűen megfeledkezem róla. Ilyenkor az itthoni hajvasalóm rendületlenül, megállás nélkül melegszik tovább, azonban a ghd V gold professional styler – classic hajvasaló nem csupán, hogy nem melegszik fel 180 fok fölé, de önmagát kikapcsolva garantálja hajunk és egyben otthonunk biztonságát. Előnye még, hogy gyorsan felmelegszik, kerámia lapjainak köszönhetően kíméletesen bánik a hajszálakkal, emiatt nem képződik rajtuk felületi sérülés. A végeredmény pedig egy olyan frizura, melyet még a fodrászunk is megirigyelhet… :)

* Összességében:
Örömmel gyarapítom az elégedett használók táborát, könnyedén alkalmazható, kialakításnak, súlyának köszönhetően nyugodtan magunkkal vihetjük bárhová, és ami a legfontosabb, hogy nem károsítja a hajat.

ghdBár a haj vasalása igencsak roncsoló hatású, mert kivonja a nedvességet a hajszálainkból, emiatt frizuránk eléggé töredezetté, szálkássá válik, de a ghd V gold professional styler – classic hajvasalónál ettől nem kell tartanunk. Nem olcsó, de érdemes beleinvesztálnunk, mert nem mindegy, hogy milyen eszközzel készítjük el az egészséges, szép és egyenes hajat nap mint nap…

ghdÁra: 56 700 Ft

De lássuk használt közben is!

További információért látogassatok el a http://glsalon.hu/ghd/ oldalára!
Köszönöm a Greath Lenghts Salon csapatának, hogy én is kipróbálhattam a ghd termékeit!
Névtelen
Ha tetszett a bejegyzés, kövessétek a blogot:
Instagramon, Facebookon:)

Kategória: Tesztre Fel! | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.