Akarsz rokizni egyet? A Rimmel most táncba visz…

Íme a ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirál

Legyél te is az új rock generáció tagja! Tedd magadévá a 80-as évek vagány, vibráló punk stílusát, varázsolj magadnak sűrű, gyönyörűen ívelt pillákat! Bemutatjuk a Rimmel első szempillaspirálját, amivel hatalmas, játékbaba szemeket festhetsz már egyetlen réteg felvitelével is, a ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirált. Mondj végleg búcsút az uncsi pilláknak! Felejtsd el a hosszú haj őrületet, most a hatalmas pillák ideje jött el!

Az idei tél szenvedélyes, retro-rock trendje igazán vad szempillákat követel. A ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirál különlegesen kiképzett, megtört, szív formájú keféje tökéletes eszköz a nagy, ívelt pillák megformázásához. A nagy körültekintéssel megtervezett applikátor megemeli és íveli a pillákat, vékony hegye eléri a szemzugban lévő apró szálakat is, míg vastag, középső része elképesztően dús és göndör pillákat eredményez. A kívánt hatás már egyetlen réteg felvitelével elérhető. És mindezt csomósodás nélkül!

Készülj fel vad, rock érzést keltő, élénk és lüktető fekete színre. A spirál ultra intenzív pigmentjei drámai, erős megjelenést biztosítanak, a botrányosan figyelemfelkeltő hatás nem marad el!

Rockos dizájn

A ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirál 80-as évek rock trendje inspirálta csomagolása egyszerűen rabulejtő, szinte kiált azért, hogy megérintsük. A forró, mély tüzű piros tubust merész és szexi kígyóminta díszíti, érezni a domború mintázatot, ahogy megérintjük. Az egyre bővülő terméksort a jellegzetes ScandalEyes logo jelöli, alatta szalagban a termék megnevezése érzékelteti a hullámos, ívelt pillák hatását. Szempillasprálnak még soha nem volt ilyen “dögös” csomagolása!

rimmel-scandaleyesAkarsz rokizni egyet? Vigyázz, el ne téveszd az ütemet! Egyetlen húzással varázsolj magadnak lélegzetelállító, vad és őrjítően dús, ívelt pillákat az új ScandalEyes Rockin’ Curves szempillaspirállal a Rimmel Londontól.

RIMMEL SCANDALEYES ROCKIN’ CURVES SZEMPILLASPIRÁL

Felkészültél egy vad rockra? A Rimmel bemutatja az első szempillaspirálját, ami igazi rockos hatást kelt, ez a botrányosan dús és ívelt pillák titka!

  • A megtört, szív alakú kefe göndöríti és megemeli a pillákat, dús és ívelt hatást keltve már egyetlen rétegben is
  • Az ultra intenzív formula lüktetően vad, mély színt ad a pilláknak, a drámai hatás nem marad el
  • A 80-as évek rock zenéje inspirálta kígyómintás, texturált csomagolás azonnal felhívja magára a figyelmet – tökéletes összhatás

Javasolt fogyasztói ár: 1999.-Ft

VM
További információ:
https://www.facebook.com/rimmel.london.magyarorszag

Kategória: Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.