A Calzedonia értéket ad megunt ruhadarabjaidnak!

“ÚJRAHASZNOSÍTJUK ÉS BESZÁMÍTJUK MEGUNT FÜRDŐRUHÁIDAT”

A Calzedonia környezettudatos cégként ismét összefogott az I:CO-val. Az együttműködés keretében új életre kelhetnek megunt fürdőruháid, méghozzá úgy, hogy használati tárgyakat készítenek belőle.

Látogass el április 1. és június 30. között bármelyik magyarországi Calzedonia üzletbe, és helyezd el bármely márkájú, feleslegessé vált fürdőruhádat az I:CO gyűjtőkonténerébe. Minden egyes átadott darabért cserébe – vásárlási kötelezettség nélkül – a Calzedonia üzletekben levásárolható kupont kapsz az alábbiak szerint:
-          Női bikiniért, egyrészes fürdőruháért, strandruháért 1.500 Ft,
-          Férfi fürdőnadrágért vagy strandviseletért 1.000 Ft,
-          Gyermek fürdőruháért vagy strandruháért 500 Ft.

Calzedonia RecyclingA kuponok nem adhatók össze: egy vásárlás alkalmával egy kupon használható fel a fenti feltételeknek megfelelően. (pl.: Új női bikini vásárlása esetén egy darab 1500 Ft értékű kupon használható fel).

Egy kupon egyszeri alkalommal, annak teljes értékén váltható be. (pl.: 1500 Ft-os kupon nem használható 2-szer 750 Ft értékben). A kuponok készpénzre vagy másik típusú kuponra nem válthatók át. A kuponok kedvezményre jogosító kártyával együtt nem használhatók, és más kedvezményekkel nem vonhatók össze.

A promóció 2014. április 1. és 2014. június 30. között érvényes.

A fenti promóció keretében átadott feleslegessé vált ruháidat az I:CO-nak adják át, amely szakértő az újrahasznosításban és ily módon segít megvalósítani a Calzedonia fenntartható környezetre vonatkozó törekvéseit.

A Calzedonia szereti és óvja környezetét!

 VM
További információ:
http://www.calzedonia.it/hu/
Képek:
http://www.pinterest.com

Kategória: Divat Kampányok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.