See By Chloé Eau Fraiche – a gyengéd fuvallat mézédes aurája

…mert Tiéd a világ!

Milyen szavakkal lehetne leírni az első csók édes ízét, egy szerelmes nő rabul ejtő tekintetét, vagy egy romantikus sétát Párizsban? Semmivel, ezeket egyszerűn meg kell élnünk, ahogy a See By Chloé legújabb illatát, az Eau Fraiche parfümöt sem tudnánk könnyen szavakba foglalni. Törékeny, de nem erőteljes, légiesen könnyed, de nem hivalkodó, virágos illata cseppenként ejti rabul viselőjét, de vigyázat, mert könnyen függőséget okoz!

See by Chloé Eau Fraiche dp lowAz Eau Fraiche parfümkompozíciót ugyanabba a vidám, sokszögletű, madárkalitka formájú, szépséges üvegcsébe rejtették, mint a See by Chloét, de ez az új, áttetsző illat jóval gyengédebb, halvány pink árnyalatban, pedig sokkal kifinomultabb. Első ránézésre épp olyan, mint egy szirmait bontogató virág.

Michel Almairac parfümőr a vidám, kacér és játékos See by Chloé vonalat most egy modern fricskával, vakmerőséget árasztó jegyekkel fűszerezte. Az illat titka a vizijácint üdeségében, az ikonikus almavirág letisztultságában, és a jázmin lenyűgöző finomságában rejlik, a tökéletes összhatást végül egy csepp vetiver teszi még karakteresebbé.

See by Chloé Eau Fraiche Edp lowA See by Chloé Eau Fraiche oly könnyedén engedi szabadjára illatjegyeit a bőröd felszínén, mint jó költő egy bódult éjszaka után a csodás rímeket… ezzel sugárzón nőiessé, légiesen könnyeddé varázsolva megjelenésedet.

Előzd meg a tavaszt és már most vidd magaddal a legfinomabb virágok bódító illatát, burkolózz bele mélyen az Eau Fraiche illatfelhőjébe, mert a Chloé nő mindig érzéki, szertelen, vidám, ártatlanul pajkos, és örökké romantikus, pont mint egy párizsi séta a Champs-Élysées-n.

ChloeSeebyChloeEauFraicheFragranceSee by Chloé Eau Fraiche, mintha minden nap virágokkal teli parkban sétálnál.

Termékmegnevezés:                          Ár:
See by Chloé Eau Fraicheedt 30 ml       13700 HUF
See by Chloé Eau Fraicheedt 50 ml      19600 HUF
See by Chloé Eau Fraicheedt 75 ml       24600 HUF.

Kategória: Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.