PANDORA sajtótájékoztató a Hotel Nemzetiben

Bemutatkozott az új Essence tavaszi kollekciója

Egy különlegesen csillogó délutánon vehettem részt február  19-én, múlthét szerdán, a PANDORA ékszercégnek köszönhetően. A délután egy órakor kezdődő zártkörű rendezvényen bemutatták számunkra a PANDORA legújabb ESSENCE kollekcióját és a PANDORA legszebb tavaszi darabjait.

PANDORAA lehető legjobb döntés volt az elmúlt héten, hogy eleget tettem a PANDORA sajtótájékoztatójára szóló meghívómnak. Egy szokásos szerdának indult a nap, de a jó hangulatú bemutatónak köszönhetően fantasztikus délutánom lett.

PANDORA-Essence-11A mesés ékszerbemutatót egy igazán impozáns helyszínen, a Hotel Nemzeti Budapest falai között tartották, ahol az egy órás időpont ellenére szép számmal megjelentek a meghívott vendégek.

PANDORA-Essence-31Megérkezésünk után a szervezők két nagyobb csoportra osztottak minket, a Százszorszép és a Rózsák csoportjába. Amíg a százszorszépeket (köztük engem is) felkísértek egy kisebb tárgyalóterembe, addig a rózsák lent maradtak az előtérben, így elkerülve a tolongást és lökdösődét. Ebből is látszott, hogy a dán ékszermárka képviselői mindenre gondoltak, ami a szervezést illeti.

PANDORA-Essence-21Fent aztán közelebbről is megismerkedettünk a PANDORA Essence kollekciójával, mely összesen 24 különböző charm-ból áll. Ezek a kis medálok a nők által legfontosabbnak tartott érzelmekre épülnek, mint például a boldogság, bátorság, egészség, szeretet… Ezek a kis apró bogyók minket Nőket testesítenek meg, mindazt az értéket amit fontosnak tartunk, amelyek valódi jelentéssel bírnak a mindennapjainkban, és kiválasztásuk után egész életünket végig kísérik. Éppen ezért nem kell túl sokat felhalmozni ezekből az apró szépségekből, hisz a lényege, hogy csak azt a pár charmot viseljük a karunkon, amely minket jellemez.

PANDORA-Essence-29A sajtótájékoztató végén mi is kiválaszthattunk egy olyat charmot, amit igazán a magunkénak érezhetünk. Én a JOY szót írtam fel a borítékra, és már most alig várom, hogy megérkezzen a saját kis PANDORA karkötőm.

796020CZ__5A nap végén még egy hatalmas svédasztalos ebéddel is kedveskedtek számunkra…

PANDORA-Essence-40Már most szólok, hogy csodás darabok, és még csodásabb charm-ok kerülnek ki tavasztól a PANDORA üzleteibe. Érdemes lesz várni a tavaszt… :)

És a VIDEÓ, amely érzelmileg teljesen magával ragadott:

A Pandora ékszereiről:
http://www.pandora.net/hu-hu/

Kategória: Divatesemények, Divatsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.