Nagyító alatt a Gerovital Plant sampon és hajápoló

…regeneráljunk!

Jobb később, mint soha! A mostani időszakomra ez sajnos kifejezett igaz. De elolvadt a hó, kisütött a nap és ennek örömére még időm is maradt, hogy végre bemutassam nektek a Gerovital Plant két természetes kivonatokat tartalmazó termékét, a regeneráló sampont és az ápoló pakolást. De lássuk mit is tapasztaltam!

GerovitalSajnos a hajammal egy idő óta nem vagyok kibékülve, talán a hajhabok, a mindennapos hajvasalás, vagy a rendszertelen, és olykor egészségtelen táplálkozás miatt, de töredezni kezdett, nehezen fésülhető, elvesztette a csillogását, így nyilvánvalóvá vált számomra, hogy valami probléma van.

Gerovital

Kipróbáltam minden olyan csodaszert, kencét amit a hipermarketek polcain árulnak, de nem sok változást tapasztaltam, legalább is ami a hajhullást és a töredezést illeti. Aztán jött egy csomag a Gerovital Plant hazai forgalmazójától, melyben ott lapult a hajam két legjobb barátja, igaz ezt akkor még nem tudtam. Hosszú hetek teltek el azóta, mióta a Gerovital Plant regeneráló sampon és az ápoló pakolás beköltözött a fürdőszobámba, így épp itt volt az ideje, hogy végre megírjam róluk a saját tapasztalataimat…

Mit érdemes tudni a Gerovital márkáról?

A Gerovital termékcsalád a 120 éves kolozsvári Farmec kozmetikai laboratórium és gyár vezető márkája. A Gerovital márka története 1967-ben indult, amikor a Farmec vállalat elkezdte gyártani az elismert gerontológus professzornő és kutató, Dr. Ana Aslan által kifejlesztett, Gerovital H3 névre keresztelt formulával dúsított arckrémeket. Az első Gerovital termékek az érettebb korosztályú nőket célozták meg, és a bőrön jelentkező kezdeti ráncokat voltak hivatottak eltüntetni.
Gerovital1970-ben a Farmec elindította a szépségápolási termékeinek tömeggyártását, aminek következtében a Gerovital szépségápolási készítmények a széles közönség számára is elérhetővé váltak. Az évek során a Farmec vállalat és a Gerovital márka termékpalettája folyamatosan bővült. Mára a cég több mint 400 kozmetikai terméket gyárt. Ezek között megtalálhatóak a több évtizedes múltra visszatekintő jól bevált márkák, és az újonnan bevezetett termékcsaládok is.

Erdélyi lány lévén kapva kaptam a lehetőségen, hogy kipróbálhatok egy olyan termékcsaládot, melyet még nagymamám is használt… :)

1. Gerovital Plant Tratament– Regeneráló sampon:

Külcsín
Első ránézésre kicsit meghökkentem a csomagolásán, nem találkoztam még olyan samponnal, ami egy kézkrémhez hasonló tubusban rejlik. De persze ez ne tévesszen meg senkit, ettől függetlenül egy csodás termék van a fehér, műanyag tubusban.

GerovitalA kupakja jól zár, olykor még nehezen is pattintottam ki… és mivel eleve fejjel lefelé került forgalomba, így az ember lányának igen könnyű dolga van, mert ennek köszönhetően az összes sampon ami még benn ragadna, könnyedén kifolyik a tenyerünkbe.

Illata
Kellemes, finom, gyógynövényes, talán enyhén rozmaringos.

Állaga
Folyékony, kevésbé sűrű, mint az átlagos samponok, de emiatt egy kisebb adag is elég belőle.

GerovitalBelbecs
December óta használom, azóta kb. 1,5 hónap telt el, és valami tényleg elkezdett változni a hajamon. Bár a csillogását még nem kapta vissza a hajam, sokkal simább lett, mosás után könnyedén kifésülhető, nem irritálja a fejbőrömet, és ami a legfontosabb, hogy a hajvégeim már nem annyira szálkásak. Sőt a fodrászom a minap megjegyezte, hogy rég volt ennyi babahajam… :)

Amit írnak Róla:
“A sampon aktív hatóanyagainak köszönhetően javítja a haj szerkezetét a hajhagymáktól egészen a hajvégekig, alkalmas férfiak és nők hajára egyaránt.

Hatás:
A Regeneráló sampon az első lépés ahhoz, újra élvezni tudja a tiszta, selymes és egészséges haj érzetét. A hatás garantált, a hidrolizált Keratin és az 5 természetes alapú kivonatnak (bojtorján, zsurló, nyírfa, rozmaring és zsálya) köszönhetően. A sampon revitalizálja a fáradt hajat és harcol a túlzott hajhullás ellen.

GerovitalHasználat:
“Masszírozza finoman fejbőrébe körülbelül 1 percig, hogy a sampon kifejtse stimuláló, tonizáló hatását, majd öblítse ki alaposan. Hetente egyszer javasoljuk a Keratin és B5-provitamin tartalmú, igénybevett hajra kifejlesztett hajpakolás alkalmazását.”

Eredmény:
“Visszaadja a fáradt haj vitalitását, és meggátolja az erős hajhullást.”

Kiszerelés:
125 ml

2. Gerovital Plant Tratament – Ápoló pakolás megviselt hajra

Külcsín:
A samponhoz hasonló tubusban kapott helyett a balzsam is.

GerovitalIllata:
Frissítő, gyógynövényes.

Állaga:
Sűrű, krémes, talán egy finom testápolóhoz tudnám hasonlítani.

Belbecs:
Elég türelmetlen vagyok, ha hajbalzsamokról és ápolókról van szó. Sajnos nem sűrűn bírom ki  azt az 5-10 percet, amíg fent kell hagyni a krémet, hogy az tökéletesen kifejtse a hatását. Jelen esetben a Gerovital Plant Tratament pakolást 2-3 percig célszerű a hajunkon tartani, de persze legtöbbször ezt is még idő előtt leöblítettem. Ennek ellenére azonnal észrevettem a pozitív változást…  főleg ami a hajam szálkásodását, töredezését illeti.

GerovitalAmit írnak Róla:
Hasznos segítség azoknak, akiknek haja ki vannak téve a mindennapi fenyegetéseknek: a különböző hajformázó termékek kémiai vegyületi, a magas hő (hajszárító, hajvasaló), UV-sugárzás, szennyeződések stb.

Hatás:
Az Ön haja is erőtlen mostanában? Akkor kényeztesse az intenzíven tápláló hajpakolással annak érdekében, hogy helyreállítsa a sérült, töredezett hajszálakat. A tápláló és revitalizáló összetevők behatolnak a szálak legmélyére anélkül, hogy összegubancolnák haját. Használata után újra élvezettel simíthat végig ujjaival a haján.”

Használat:
Alkalmazzuk a hajpakolást minden mosás után, de legalább heti egy alkalommal, a frissen – lehetőleg Gerovital Plant Tratament Regeneráló samponnal – mosott hajon, hogy a pakolás segítségével a haj visszanyerje rugalmasságát, vitalitását, és fényessé, könnyen fésülhetővé váljon.

GerovitalEredmény:
A pakolás visszaállítja a haj természetes egyensúlyát, hogy az újra egészséges legyen.”

Kiszerelés:
150 ml.

Összességében:
Nagyon meg voltam elégedve a fent említett két termékkel, és az érzékeny fejbőröm is köszöni, jól van…. részben mert az összetevők között szilikon még véletlenül sem fordul elő.

Tény, hogy kedvenc hajvasalóm porosodásnak indult az elmúlt hetekben, de hiszek benne, hogy nagy részben a Gerovital Plant Tratament regeneráló sampon és ápoló pakolás segített a hajam szerkezetén.

GerovitalHogy huzamosabb ideig használnám?
A válaszom egyértelműen Igen.

Amit viszont tanácsolnék Nektek, hogy ha elsőre nem éreznétek az azonnali  változást, ne adjátok fel, a jó terméknek is idő kell, hogy kifejtse pozitív hatását.

Próbára fel!

További információ:
https://www.facebook.com/Gerovital.hu
http://www.farmec.hu/termekek/gerovital-plant-23/1.html

Kategória: Tesztre Fel! | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.