Megérkezett az idei év must-have szépségápolási újdonsága

…a Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő

Sziasztok Szépségek! Ma hoztam Nektek egy forradalmi újdonságot, a Scholl® új Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelőjét, mellyel még én is csak a múlthét csütörtöki Scholl Velvet Smooth sajtótájékoztatón találkoztam legelőször. Szeretném, ha ti is megismerkednétek vele, mert az eddigi próbákon nálam elég jól teljesített ez a professzionális kis kütyü.

Időpont: 2014. 02. 06. csütörtök. – 16 óra.
Helyszín: Budapest, Maison Falk, Falk Miksa utca 10.

Sajtóanyag…
Ki ne szeretne ápolt, puha lábakat könnyedén? Nagyszerű érzés, ha lábunk szép és ápolt, és ha egyszerre puhának és üdének érezzük. Ez különösen fontos a tavasz, nyár közeledtével, hiszen lábfejünk még nagyobb figyelmet kap. Eljutni egy hozzáértő pedikűröshöz sokszor egyáltalán nem olyan egyszerű. Mostantól azonban az idei év szépségápolási must-have újdonságát, a Scholl® új Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelőjét otthonunkban is segítségül hívhatjuk. A készülékkel igazi profinak érezhetjük magunkat, hiszen könnyedén, kényelmesen és gyorsan puha talpakat varázsolhatunk magunknak.

Tudtátok, hogy a talpunkon a bőr 20-szor vastagabb mint a testünk egyéb részén található bőrfelület? Vagy hogy a bőr a mechanikai hatások következtében – így például járás közben -  megkeményedhet? Ez is az oka annak, amiért ez a terület különösen nagy figyelmet igényel, és a lábápolás szakértője, a Scholl® is kiemelten kezeli ezt a területet, segítve bennünket, hogy lábunk a lehető legjobb formában szolgáljon minket. A talpápolás megkönnyítésének érdekében a Scholl kifejlesztette a Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelőt.

A Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő használatával könnyedén ápolhatjuk lábunkat otthon. A készülék percek alatt eltávolítja a megkeményedett bőrt, így csodásan puha lábakat biztosít. A használata nagyon egyszerű, csak irányítsuk a készülék forgófejét a megkeményedett bőrfelületre, s a művelet végén hidratáljuk lábunkat egy erre a célra speciálisan kifejlesztett lábkrémmel, mint például a Scholl® SOS Regeneráló lábkrém vagy Scholl® Mélyhidratáló lábkrém száraz bőrre.

Ezek után pedig készen állunk a legszebb nyári szandálunk viselésére vagy mezítlábazásra, miközben kedvenc körömlakkunkat viseljük.

„Lábunk megfelelő ápolása nagyon fontos, oda kell figyelnünk rá, hiszen mindig könnyebb egy-egy komoly lábproblémát megelőzni, mint azt kezelni. A Scholl® szakértelme óriási segítséget jelent ebben. A talpon, sarkon megjelenő bőrkeményedés komoly veszélyt jelenthet, hiszen a száraz bőr nem csak nem esztétikus és kellemetlen, hanem egészségügyi problémákat is eredményezhet, mivel a bőr védelmi vonalának megszűnése kaput nyithat a baktériumok és gombák előtt” – mondta Dr. Nagy Katalin, bőrgyógyász főorvos.

Hazánk egyik legkedveltebb énekesnője, Janicsák Veca is a szép, ápolt lábak mellett tette le a voksát:

„A munkámban elengedhetetlen a profizmus. Ezért mindig profikkal szeretek együtt dolgozni: a legjobb fodrásszal, sminkessel, stylisttal. A legjobbakkal való közös munkából születik a legjobb dal, koncert. Ha az ember kellő figyelmet fordít arra, hogy megfelelően ápolt legyen, úgy belül is harmóniában van önmagával, aminek jobb teljesítmény is lehet az eredménye. Ahogy a backstage-ben a legjobbakra támaszkodom, úgy a Scholl szakértelmére bízom magam otthon” – nyilatkozta Janicsák Veca.

A Scholl® képviseletében Milan Vujasinovic, márkamenedzser még hozzátette:

„Az egészséges, szép, ápolt láb fontossága nem kérdés. A Scholl® pedig ahogy eddig is, ezzel az újdonságával is segíteni szeretne az otthoni lábápolásban. A Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő használata tényleg nagyon egyszerű és biztonságos. Világelső lábápolási szakértőként az a célunk, hogy nagyszerű készítményeket gyártsunk az egészséges és boldog lábaknak. Ez a filozófiánk, mely már több mint 100 éve ugyanazt jelenti: mindent a lábért.”

A következő szezon must-have szépségápolási eszköze a Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő, mely segítségével könnyedén és gyorsan varázsolhatunk magunknak ápolt, puha lábakat otthonunkban. A lábápolás szakértője, a Scholl® új készüléke gyors megoldást nyújt a bőrkeményedés eltávolítására, valamint a láb hidratáltságát is számos készítménye segíti.

A Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő:
-
gyengéd és hatékony bőrkeményedés-eltávolítás
- könnyű és biztonságos használat
- ergonomikus kialakítás
- speciális MicraluminaTM felülettel ellátott cserélhető forgófej
- elemmel működik.

Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő-csomag tartalma:
1 x Elektromos talpreszelő
1 x forgófej
4 x AA elem
1 x forgófej-védőfedél.

A Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelő drogériákban és hipermarketekben kapható. Ajánlott fogyasztói ár: 11 999 Ft*

Köszönöm a Scholl®-nak, hogy én is ott lehettem a sajtóbemutatón, örök hála az ajándék Scholl® Velvet Smooth™ Elektromos talpreszelőért és azért az örömteli élményért, amit a Scholl pedikürősei nyújtottak számunkra. A kényeztető kezelések után még egy különleges ékszerkészítő-workshopon is részt vehettünk, ahol a szezon must-have kiegészítőjét, egy divatos, óarany eVe karkötőt készíthettünk el magunknak. Így nem csak ápolt, gyönyörű lábakkal, de különleges karkötőkkel is gazdagabbak lettünk. :)

Janicsák Veca ruhája: Szegedi Kata
És cipője:
Zara.

SBT_5011További információ:
http://www.scholl.com/hu-HU/Homepage.action
http://www.evekszer.hu/hu/biography

Kategória: Divatesemények | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.