Jön az Ezüst Rózsa Bál és a tökéletes frizurák ideje

Az este hairstylistja és kreatív lovagja: Sáfárik Péter Gábor

Sáfárik Péter Gábor, a nemzetközileg elismert hairstylist izgatottan várja az idei farsangi szezon utolsó szombatját – az elegancia és a természetesség elkötelezett híveként és ezúttal az Ezüst Rózsa Bál partnereként, tehetségével, ízlésével készül tovább emelni a 2014. március 1-jén megrendezésre kerülő jótékonysági esemény fényét.

Sáfárik A mester egy estére áthelyezi alkotóműhelyét a “szomszédba”, egyedi finomságú, Andrássy úti szalonjából a komolyzenei kultúránkat szimbolizáló Operaházba költözik, ahol a szervezők és résztvevők külsejét varázsolja tökéletessé.

A színfalak mögött valódi, operai hangulatú, kreatív pezsgés várható, a nagyszabású smink- és frizurakészítés azonban – az “Elsősegély Szalonnak” köszönhetően – a bál megnyitásával korántsem ér véget. Sáfárik Péter Gábor és alkotótársai, köztük a Wella fodrászai, a márka egyedülálló termékeivel felvértezve, az este folyamán végig rendelkezésére állnak mindazon vendégeknek, akik friss külsőre, gyönyörű frizurára, gondoskodásra és még több művészi energiára vágynak.

További információ:
http://safarikpeter.hu/
http://ezustrozsabal.hu/http://www.opera.hu/hu/news/Ezust_rozsa_balt_rendez_az_Operahaz

VM

Kategória: Divatesemények | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.