Éder Krisztián fotózta Sas Tamás új felfedezettjét

…drámaian gyönyörű

A Sas Tamás rendezésében színpadra vitt Emberi hang című monodráma főszereplőjéről, Fantoly Nikolettről készített képsorozatot Éder Krisztián (SP).

Fantoly_NikolettNem volt könnyű dolga Éder Krisztiánnak legújabb fotózásán: egy különleges színdarab, az Emberi hang című monodráma plakát- és reklámanyagának elkészítésével bízta meg Sas Tamás legújabb rendezésében főszerepet játszó fiatal színésznő, Fantoly Nikolett. Éder Krisztián kamerája előtt olyan hírességek pózoltak már, mint Palvin Barbara, Trokán Nóra vagy Mihalik Enikő, ám ezúttal az általa készített képeknek nem a női szépséget, hanem a drámában megjelenő mély érzelmeket kellett megjeleníteniük.

Fantoly_NikolettA színdarab kommunikációjához készült fotósorozatot a színpadon is megjelenő vívódás hatja át: a színdarab alatt ugyanis a főszereplőnek az érzelmek szélsőséges spektrumát kell bejárnia az önfeledt jókedvtől a kiszolgáltatottságon át a teljes reményvesztettségig. A komoly téma ellenére is vidám hangulatú fotózás profi stábbal zajlott: Éder Krisztián mellett Gönczy Andrea stylist (ELLE), a világszerte számtalan megosztást generáló Boogie: Parfüm című videójának elkészítésében is segédkező Fazekas Richárd sminkes, valamint a Close Hair Salonból ismert Hortobágyi Kászon közreműködtek a képsorozat elkészítésében.

Fantoly_NikolettAz Emberi hang című monodráma teltházas előadással debütált, legközelebb március 11-én látható a Spinoza Színházban. A francia avantgardista író-rendező Jean Cocteau 1930-ban írta meg az Emberi hang (La Voix humaine) című drámáját, amely egy telefonbeszélgetésen keresztül mutatja be a Nő lángoló, szenvedélyes szerelmét, míg a vonal túloldalán lévő Férfi a közönség számára sosem hallható.

Fantoly_NikolettFantoly Nikolettről:

Fantoly Nikolett fiatal, független színésznő, 2011-ben végzett a Táncművészeti Főiskolán, azelőtt és azóta is több színházi alkotásban szerepelt: főszerepet játszott Szomory Dezső: Bella című darabjában, részt vett a Kazán István Kamaraszínház produkcióiban, 2010-ben színpadra vitte G.B Shaw: Szent Johanna című monodrámáját, valamint többek között szerepet kapott Karinthy Ferenc: Gellérthegyi álmok és William Mastrosimone: Pulóvergyűjtő című darabjaiban is.

Mindemellett még oktatói és koreográfusi tevékenységet is végez. Olyan neves tánciskolák tanárja volt, mint a Hölgyválasz Tánciskola vagy az Oktogon Tánciskola. Kiváló koreográfusi tudását már több színházi darabban is bizonyította a nagyközönségnek.

Fantoly Nikolett Röviden a darabról:

Jean Cocteau 1930-ban megírt Emberi hang (La Voix humaine) c. drámájában egy különleges telefonbeszélgetésnek lehetünk fültanúi; az utolsó beszélgetés egy férfi és egy szerelmes nő között. A Nő, akinek sem a neve, sem az életkora nem derül ki, telefonon beszélget a férfival, aki az életet jelenti neki. A darab egy szenvedélyes szerelmi viszony teljes ívén vezeti keresztül a közönséget, mégpedig oly módon, hogy a kapcsolat másik fele a darabban sosem hallható.

Fantoly Nikolett A váratlan fordulattal tarkított, mindössze 50 perces előadás szokatlan színházi élményt kínál. Amellett, hogy a darab néma szereplője, a férfi mondatait magunk találjuk ki, akaratlanul összehasonlítjuk a főszereplő döntéseit saját párkapcsolatainkkal.

A színdarabról és a főszereplőről bővebb információt a http://www.emberi-hang.hu weboldalon olvashatsz.

Az előadásra a jegyek megvásárolhatók a www.jegy.hu és a www.jegymester.hu weboldalon, valamint a Spinoza Színházban.
Ár: 2000 Ft.

Az előadások időpontja:
Március 11. (kedd) – 19:00
Március 29. (szombat) – 19:00

További információ:
http://emberi-hang.hu/

Kategória: Divatfotósok, Színház | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.