Nagyító alatt az Astor Big & Beautyful BFly szempillaspirál

Butterfly Look – a valódi pillangóhatásért

Sziasztok Dívák! Erre a kissé esős, borongós napra elhoztam Nektek az Astor legújabb szépségét, a Big & Beautiful BFly Butterfly Look spirálját. Ez a különleges kialakítású, zselés hatású formula már jó ideje itt lapul a neszeszeremben, de eddig valahogy nem sikerült befotózzam a blogra. Most azonban volt pár napom itthon, így azonnal ráugrottam a fényképezőgépemre és a klaviatúrára… Ismerjétek meg és döntsetek!

AstorMit mond róla az ASTOR?

A Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál zselés hatású formulája pehelykönnyű viaszt és mély, intenzív színű pigmenteket tartalmaz. Ez biztosítja a plüss szerű hatást, a telt, mégis rugalmas pillákat. Másodszor: az ötletes és rugalmas “butterfly” kefe hullámos formáját pont úgy tervezték meg, hogy tökéletesen illeszkedjen a pillák vonalához. A kefe szálai rugalmasan követik a szempillákat, még a legeldugottabbakat is elérik a szem külső és belső sarkában, így lesz szinte pillangószárny hatású a megjelenés. Bármennyi festéket felvihetünk a pillákra, a könnyed formula garantálja, hogy soha nem fognak elnehezülni.

AstorLássuk ezt a gyakorlatban!

Egyszerűen imádom, ha feltűnően nagyok és hosszúak a pilláim, így hatalmas örömmel fogadtam a márka képviselőitől, hogy én is kipróbálhatom a Big & Beautiful BFly Butterfly Look spirált. Amikor megérkezett, azonnal lecsaptam rá, és még aznap este bevetettem… a hatás pedig minden álszerénység nélkül mondhatom, hogy nem maradt el.

Külcsín:

A szempillaspirál alakja és megjelenése azonnal levett a lábamról, szerintem nagyon csajos és trendi ezzel a metálos rózsaszínű árnyalattal, és a rajta lévő pillangó motívummal. Kézbe véve picit túl tömzsinek tűnhet, így talán a kelleténél nehezebben lehet kézben tartani… de nem vészes.

Astor Miután kihúzzuk a kefét, azonnal szembetűnik, hogy miért is viseli a pillangó nevet a Big & Beautiful BFly Butterfly Look, bár nekem inkább egy kis selyemhernyó jutott eszembe róla (fekete és szőrös), ami aztán használat során válik szempilláinkon szexi, könnyedén rebbenő pillangóvá.

A kefe alakja tehát eltér a többi spiráltól, ezért kezdetben akár fejtörést is okozhat, hogy milyen irányban tartsuk a megfelelő használat érdekében. Nyugi csajok, azért nem kell matematikusnak legyünk hozzá, hogy ráérezzünk a lényegre.

AstorBelbecs:

A kefe duci mérete és S-formája miatt nem egyszerű elsőre kifesteni a szempilláinkat, a felső pillákat könnyebben kihúzhatjuk vele, mint az alsó, apróbb szálakat. Már első körben is nagy mennyiségű festéket visz fel, ezért óvatosan kell bánni vele, hogy a bőrünket ne kenjük vele össze. Ennek ellenére épp a kialakításának köszönhetjük, hogy a legeldugottabb pilláinkat is könnyedén elérhetjük vele.

Pillekönnyű formulája miatt egyszerű felvinni, hamar szárad, és tökéletesen illeszkedik a pillák vonalához. Én általában 2-3 alkalommal is átmegyek vele a dús, ívelt hatás elérése érdekében, de még így sem csomósít és nem nehezíti el a szálakat.

AstorA végeredmény mindig tökéletes volt, hatalmas, szuperül ívelt és dús pillákat lehet vele kialakítani. Ha csak egyszer megyünk át vele a szempilláinkon, akkor visszafogottabb, nappali sminket kapunk, míg többszöri felvitel után egy ragyogó, drámaian igéző tekintetet láthatunk viszont a tükörben.

Amióta hozzám került a Big & Beautiful BFly Butterfly Look mást nem is használok rajta kívül. Nagyon meg vagyok elégedve és biztos, hogy újra veszek majd belőle, ha egy idő után kiszáradna. Nagyon tartósnak bizonyult, és azt hiszem pont ez az a termék, amitől szépnek, hatalmasnak, dúsnak látom és csodálatosan könnyednek érzem a szempilláimat.

Most aztán rebegtethetem a pilláimat, ahogyan csak tetszik! :)

Rebegtesd dús, mégis légiesen könnyed pilláidat, amit csak az Astor Big & Beautiful BFly Butterfly Look szempillaspirál varázsolhat ennyire könnyeddé. Élvezd hát a pillangóhatást!

…és Ti szívesen kipróbálnátok?
A terméket a Coty-tól kaptam tesztelésre…innen is nagy köszönet érte!
xoxo

Kategória: Tesztre Fel! | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.