Nagyító alatt az AKNEUS triója

…amikor már az alapozó nem elég

Egy korábbi posztban már említettem, hogy sajnos még így 30 fölött is gyakran meg kell küzdjek az undok pattanásokkal. Ilyenkor persze mindent bevetek a cél érdekében, de minél jobban rágörcsölök a tükör előtt állva, hogy a lehető leghamarabb eltüntessem őket, annál több bukkan fel. De végre rátaláltam a tökéletes partnerre, ami nem csak ígérget, de valóban hatásos segítséget jelent a problémás bőr számára.

AkneusMég karácsony előtt felvettem a kapcsolatot egy új márka képviselőiével, akiknek köszönhetően kipróbálhattam az Akneus három bőrápoló termékét, egy bőrradírt pattanásos bőrre, egy bőrbarát tisztító sószappant és egy ápoló gélt a problémás bőr ápolására. De mielőtt még belevágnék a tesztbe, szeretném bemutatni Nektek az Akneus céget…

AKNEUSRÓL
Az Akneus forgalmazója, az MF OPUS TRADE Kft., céljuk, hogy segítsék a pattanásos bőr ápolását. Az EU előírásainak és minőségi követelményeinek szigorú betartásával, gondosan bevizsgált alapanyagokból állítják elő készítményeiket. Fogyasztóik elégedettségét minőségi, hatékony készítményekkel és pontos, megbízható szállítással nyerik el.

Akneus Hogy miért pont AKNEUS?
Az Akneus termékcsalád hatóanyagai és összetétele biztosítja a pattanásos bőr gyors regenerálódását. A gyógynövény kivonatok, extraktumok speciális előállítása és a kozmetikai gyakorlatban már ismert és alkalmazott anyagok együttes alkalmazása lehetővé teszi a gyógynövény komponensek gyors bőrregenerációs hatásának érvényesülését.

Az AKNEUS szisztéma
Az AKNEUS szisztéma lényege, hogy az alkalmazott gyógynövények speciális technológiával előállított kivonatai -  Triticum aesticum embrionis (Búzacsíra), Thymus vulgaris (Kakukkfű), Chamomillae flos (Kamilla) – optimális mértékben tartalmaznak minden, a pattanás leküzdéséhez, a védekező apparátus beindításához és a gyors regenerációhoz szükséges természetes, vitaminokat, mikroelemeket.

És most lássuk mit is tapasztaltam?

1.  AKNEUS bőrbarát tisztító sószappan
(pattanásos bőrre és minden bőrtípusra)

Illata:
Szagolgattam, de semmi. Teljesen illatmentes, épp mint egy kő.

Használata:
Alig pár hete, hogy először bevetettem ezt a különleges terméket. Általában zuhanyzás közben alkalmazom, az alaposan bevizezett arcomra, nyakamra és dekoltázsomra szoktam felvinni, majd körkörös mozdulatokkal belesimítom a kezelni kívánt bőrfelületbe. Amíg megfürdök, és hajat mosok, magamon hagyom a sószemcséket tartalmazó szappant, majd a zuhany végén alaposan lemosom magamról.

Összességében:
Mindig van új a nap alatt. Amikor már azt gondolom, hogy nincs jobb annál a márkánál, mint amit eddig is használtam, akkor rámtalál egy sokkal jobb, jóval hatásosabb termék. Nem tudom, hogy önmagában is ennyire megállná a helyét ez a tisztító sószappan, de az Akneus bőrradírral és géllel együtt bizony nagyot szól… Alig pár nap alatt (nekem egy hét sem kellett hozzá) az államon felbukkanó kis szörnyűségek egyszerűen felszívódtak, anélkül, hogy kozmetikushoz mentem volna, vagy dühömbe nekik estem volna (ahogy általában szoktam)…

Kiszerelés:
200g

2. AKNEUS bőrradír
(normál és mitesszeres bőrre)

hdrIllata:
Finom, igazán kellemes, de nem erőteljes.

Állaga:
Az apró szemcsék ellenére finom, krémes. Ha rajta hagyjuk az arcunkon pár percig, akkor a maszkokhoz hasonlóan azt tapasztaljuk, hogy feszíti a bőrünket, ezzel is összehúzva azokat az utálatos, tág pórusokat.

hdrHasználata:
Hetente 3x radírozom le vele az arcomat, általában még a reggeli sminkelés előtt, vagy ha elfelejtkezek róla, akkor este, a smink eltávolítása után. A szappanhoz hasonlóan ezt is nedves bőrre viszem fel. Előnye, hogy kis mennyiség is elég belőle. Felvitele után 1-2 percig jó alaposan bemasszírozom a bőrömbe, majd langyos, bő vízzel lemosom. 

Gyakorlatban azt állítja róla a cég, hogy simábbá teszi a bőrfelszínt, egyenletes bőrtónust eredményez, javítja a bőr légzését anyagcseréjét, nem mellesleg gyorsan eltávolítja az elhalt hámsejteket, gyógynövénykivonatot és vitamint tartalmaz, mélyen tisztítja a bőrt, és csökkenti a pórusok méretét.

hdrÖsszességében:
A fenti állítások közül szinte mindegyik mellé tehetnék egy pipát. Az Akneus bőrradír már három hete aktív résztvevője a reggeleimnek, és valóban szebb lett tőle a bőröm. Imádom benne, hogy összehúzza a pórusaimat, láthatóan eltávolítja a mitesszereimet és, amit kifejezetten szeretek benne, hogy mattit… Ez a tulajdonsága pedig sminkelés közben nagyon jól jön.

Arról nem is beszélve, hogy a vegyes bőrömet kezdi egészen jó irányba terelni. Azon a bizonyos T-vonalban (a homlok, az orr és az áll) helyreállította a zsíros bőrterületeket, míg az arcom húzódó, száraz részét finoman hidratálta, és pattanásokkal már több hete nem találkoztam.

A reggeli ébredés során egyszerűen öröm tükörbe nézni, rég volt ennyire sima, hibátlan a bőröm. Végre az alapozóból is visszavehetek, hisz mostantól már nincs mit elfedjek vele…

3. AKNEUS ápoló gél:
(pattanásos, problémás bőrre)

Akneus gélIllata:
Kellemes, kamilla teára emlékeztet.

Használata:
Ez a gyógynövény alapú gél ideális bőrápoló a mindennapokra. Könnyedén felvihető, gyorsan felszívódik, és ami az érzékeny bőrűeknek fontos lehet, hogy színezék mentes.

Akneus gélAz Akneus gélt kizárólag a megtisztított, pattanásos bőrre vigyük fel,  naponta 3-4 alkalommal. Én inkább esténként veszem elő a fürdőszobám polcából, mert a reggeli sietségben sajnos nincs időm megvárni, hogy megszáradjon. A smink eltávolítás után átmasszírozom az arcomat az Akneus bőrradírral, majd jöhet az ápoló gél…

Egy nagyon kis mennyiség is elég belőle, amit kinyomok az ujjam hegyére, majd rákenem az aknés részre… ezután nincs más dolgom, mint bebújni az ágyba, és egy jót aludni reggelig. Amíg mi pihenünk, az Akneus munkához lát.

Összességében:
Nagyítóval sem találnék hibát ebben a termékben. A havi napok előtt szinte kivirágzik az állam, ilyenkor 3-4 csúfság is előbukkan, persze ilyenkor a lehető legtitkosabb házi praktikákat is  bevetem… de nem sok sikerrel. Most azonban alig pár nap alatt örömteli búcsút vettem tőlük, úgy hogy nem nyúltam hozzájuk, nem nyomkodtam, nem kaparásztam a felületüket… így elkerültem a hegesedést és az elfertőződést.

Akneus Hiába, egy nőnek kegyetlenül meg tudja keseríteni a mindennapjait az akne, és sajnos ilyenkor egy jó alapozó sem segít a megjelenésen. Ha egy pattanás elcsúfítja az arcunkat, az akár még lelki problémákat is okozhat számunkra.

Az ilyen jellegű bőrhibákra jelent tökéletes megoldást az Akneus.
Pattanásra csak is AKNEUS!

Én tiszta szívből ajánlom Nektek a fenti 3 AKNEUS terméket… engem levettek a lábamról és biztos, hogy újra megveszem őket, ha kifogyok belőlük… :)

ui. Próbáljátok ki, de ha a pattanások továbbra is makacsul tartják magukat, menjetek el egy kozmetikushoz, hisz az általa végzett szakszerű arctisztítással együtt a helyi kezelések nagyon jó eredményeket adhatnak. Mindemellett a mérsékelt napfény és friss levegő is kedvezően hat a pattanásokra.

További információért látogassatok el:
http://www.pattanas-akneus.hu/
https://www.facebook.com/Akneus?fref=ts

Kategória: Tesztre Fel! | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.