Itt az új ESSENSITY!

…valóságos és erőteljes

A jó alap a minőségből ered, és én már jó ideje ennek tudatában vásárolom a kozmetikai termékeimet. Inkább áldozok rá többet, mint hogy később a bőröm bánja meg a fukarságomat. A Schwarzkopf nem titkoltan az egyik kedvenc márkám, így azonnal igent mondtam amikor meghívást kaptam legújabb termékcsaládjuk, a Schwarzkopf Professional ESSENSITY sajtótájékoztatójára, ahol betekintést nyerhettem a fodrász szakma rejtelmeibe és közelebbről is megismerkedhettem az ammóniamentes tartós hajszínváltoztató és hajápolótermékekkel.

ESSENSITYSajtóanyag
A modern és trendtudatos nők a szépség elemeinek ideális kombinációját keresik: intenzív hatású és exkluzív termékeket, amelyek szinkronban állnak életvitelükkel, továbbá garantáltan magas teljesítményt képviselnek. Dióhéjban úgy is mondhatnánk, hogy a kompromisszumokat nem ismerő, természetesen gyönyörű megjelenést keresik. A Schwarzkopf Professional ESSENSITY termékcsaládja ennek az életstílusnak megfelelően lett kialakítva.

Egyesíti a kimagasló teljesítményt és exkluzív termékkínálatot, az ammóniamentes hajszínváltoztatással és a hajszín ápolásával. Az ESSENSITY hajfestékek ammónia-, szilikon-, ásványi olaj és mesterséges illatanyag mentesek, ráadásul hajápoló termékeiben ahol lehetséges, növényi alapú összetevőkkel helyettesíti ezeket. A márka a fenntarthatóság elkötelezettje, és a különböző célcsoportok egyre növekvő igényeinek megfelelően lett tervezve. Az új ESSENSITY sorozat 2014 februárjától érhető el a Schwarzkopf Professional szalonokban.

ESSENSITY

Magas hajszínváltoztató teljesítmény
A megújult ESSENSITY egy követendő példa lehet az ammóniamentes, tartós hajszínváltoztatási szegmensben, az egyedi és innovatív Phytolipid technológiának köszönhetően. Az ESSENSITY lenyűgöző, természetes hatású színeket, árnyalattól függő ősz haj fedést és 3-4 színmélységig terjedő világosítást, ragyogó színeket és hosszantartó hajszínt nyújt – nem megfeledkezve magasabb hajápoló hatásáról és magasabb fejbőrkomfortról*. A hajszínváltoztató szortimentet a kiválóan személyre szabható ESSENSITY hajápoló rendszer teszi teljessé, amellyel meghosszabbítható a kapott hajszín időtartama. A Color & Repair és Color & Moisture hajápoló sorozatok lehetővé teszik a fodrászok számára, hogy olyan egyedi hajápoló rendszert állítsanak össze, amely kifejezetten a különböző hajtípusok igényeire nyújt megoldást. Minden ESSENSITY formula ammóniától, szilikonoktól, parabénektől, ásványi olajoktól és mesterséges illatanyagtól mentes, magas termékteljesítmény megtartása mellett. Ezen felül az ESSENSITY hajsamponok szulfátoktól is mentesek.
*a korábbi Essensity hajfestékekhez képest

 ESSENSITY

ESSENSITY Hajfesték – Valódi színintenzitás minden árnyalatban
Az új ESSENSITY hajfestékek technológiával a Schwarzkopf Professional új alapot teremtett az ammóniamentes, tartós hajfestés számára. A növényi alapú Phytolipid technológia a kimagasló teljesítmény elérése érdekében fokozza és erősíti a színpigmentek bejutását a hajba. Az 58 színárnyalat egyszerű, 1:1 keverési aránnyal, elbűvölő lehetőséget kínál a ragyogó és valósághű színekre vágyó vendégeknek. Az ESSENSITY hajfestés olyan ammóniamentes eljárás, amely során a felhasznált krémhajfesték és a színelőhívó emulzió is kizárólagosan növényi alapú olajat tartalmaz – a jelentősen megnövelt hajfestési és hajápolási hatásért. Karöltve az áttervezett színpigment keverékekkel, együtt képesek a lenyűgöző és természetes kinézetű színhatások megvalósítására.

A fotót az  ESSENSITY sajtótájékoztatón készítettem

A fotót az ESSENSITY sajtótájékoztatón készítettem

ESSENSITY Hajápolás – Természetesen kifinomult
Minden hajszínváltoztatás után elengedhetetlen a kapott szín hosszantartó fenntartása, amelyhez a megfelelő hajápoló termékekre van szükség. Az új ESSENSITY hajápoló szortiment nemcsak a következő fodrász szalon látogatásig hosszabbítja meg a színeredményt, hanem az új formula jelentősen magasabb ápolási szint elérésére képes, simább hajfelszínt eredményezve*. Az innovatív Phytolipid technológia természetes és organikus összetevőkön alapszik. A marula olajat tartalmazó formula segítségével hatékonyan pótolja a haj elvesztett lipideit és lezárja a kutikulát a fokozott ápolásért, kifakulás elleni védelemért, valamint a maximális ragyogásért. A szilikonoktól, szulfátoktól**, parabénektől és ásványi olajoktól mentes termékek kifejezetten színkezelt haj ápolására lettek kifejlesztve. Az ESSENSITY Color & Repair sorozat intenzív ápolást nyújt a sérült, porózus, színkezelt hajnak, míg a Color & Moisture termékek mélyen hidratálják a normál vagy száraz színkezelt hajat. Ezen felül, minden ESSENSITY hajápoló termék mesterséges illatanyagoktól mentes, kizárólag természetes illatelemeket tartalmaz.

Fedezze fel a tiszta szépséget: a Schwarzkopf Professional fodrász szalonok 2014 februárjától kínálják az új ESSENSITY sorozatot, esszenciális hajápolással kombinálva a valósághű színeket, a természetes intenzitású és puha tapintású eredményeket.
*a kezeletlen hajjal szemben
** csak a hajsamponok.

Forrás:
Henkel Magyarország.
További információ:
https://www.facebook.com/SchwarzkopfProfessionalHU

Kategória: Divatesemények, Szépségsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.