Fogadom 2014…

Kezdjük az edzéssel!

Január elsejével megfogadtam magamnak, hogy nem eszek annyi csokit, ellenállok a friss péksüteménynek és leporolom rég elfeledett Rubint Réka DVD-met… most és itt pedig megfogadom, hogy sziklaszilárdan tartom is magam a kitűzött céljaimhoz (vagy legalább is megpróbálom). Csak az első lépés nehéz, utána már azon kapod magad, hogy élvezed a tesmozgást… Döntsd el, hogy van-e önmagadra napi 20 perced, hetente három napod, amikor kikapcsolod a mobilodat, pihenőre rakod a táblagépedet és fittyet hánysz az internet örömeire… Szóval mire vársz? Csapjunk bele még ma! 

MSDPERF EC031Sosem voltam az a tipikus modell alkat, így mint a legtöbb nő én is mindig fogyózok, diétázok… persze gyakran elgyengülök, visszaesek, aztán újra belevágok. Majd hétfőtől, majd jövő hónaptól… majd januártól… :) A cél nem a tökéletesség elérése, hisz ma már mindenki tudja, hogy a címlapokon szereplő szépségek többsége retusált… Ne másért akarjunk leadni a súlyunkból, ne holmi magazinban visszamosolygó bikinis bigéért, hanem önmagunkért…  a mozgás ugyanis örömforrás testnek és léleknek egyaránt.

Olivia-gets-PhysicalMindamellett, hogy jobb lesz a közérzetünk, megnő az állóképességünk, erősebbé válik az izomzatunk, megerősödik a teljesítőképességünk, megfelelő lesz a testtartásunk, és nem elhanyagolható az az öröm, amikor sokadik próbálkozás után ismét beleférünk régi, kedvenc farmerunkba…

1. Futás csajok!
2. Táncoljunk!

3. Nyomjuk az aerobikot!

kik4. Súlyokat a magasba!
5. Azért igyál is… nehogy a végén kiszáradj.

6. Nem bírod már? Pihenj meg egy picit…

7. Pattanj fel! Most már szusszantál egy nagyot

8. A futás már bent is megoldható…

9. Kérd kölcsön a húgi ugrókötelét…

10. Hello Szupervumen! Csodásan nézel ki…

És akkor egy kis inspiráció a heti mozgáshoz:

Kitartást Csajok!

Kategória: Rólad szól | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.