A héten debütál a 2014-es tavaszi Magenta kollekció

Magenta 2014 Spring Campaign

A lendületesség és a sokszínűség írják le legjobban a Magenta idei tavaszi kollekcióját. A modern, 3 dimenziós szövetek valamint a finom, puha kötött textíliák találkozása dinamikus hatást kölcsönöz. A különleges, merev anyagok letisztult formákkal párosítva harmonikus, és tökéletes összképet alkotnak.

MagentaA legújabb trendeket szem előtt tartva a bővebb „A” vonalú fazonok előtérbe kerülnek, ugyanakkor – mint minden szezonban – a kollekciót végigkíséri a nőies, szexi vonal. A tavaszi színek vidám játéka melegséget, jókedvet kölcsönöznek. Fő színekként a limone, a púder, a neon korál és a gipsz jelennek meg.” – mondta Dankó Ágnes a kollekciója megálmodója és tervezője!

MagentaA nemzetközi trendeknek megfelelően a képekben megjelenik a vintage hangulat, ez tükröződik a kampányfotókon is.

A hátteret képező múlt század eleji pinceajtót, szekéroldalt és bútordarabokat egy vidéki antikváriumban szereztük be, majd egy asztalos hetekig dolgozott rajta, míg elérte végső formáját, hogy aztán díszletet építhessünk belőle, ami egy teljes napjába telt a stábnak. A kora reggeli fotózásra mire megérkezett a stáb, a frissen vágott Holland tulipánok is megérkeztek, hogy tökéletes kiegészítői legyenek a ruháknak.” – egészítette ki Dankó Dániel, a cég marketing vezetője.

MagentaStáb:
Fotóprodukció: Tartott Roland és Dankó Dani,
Fotó: Baksa Norbert,
Modell: Flóra_Visage,
Smink: Vörös Reni,
Haj: Marosi Béci,
Werk: Siklósi Zoltán,
Styling: Császár Enikő és Vimola Vid Károly,
Díszlet: Fogarasi Dorisz.

2014. spring campaign shooting werk:

További információ:
http://www.mgnt.hu/
https://www.facebook.com/magenta.mgnt?ref=ts

Kategória: Divat Kampányok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.