Zema finomporcelán termékcsalád divatbemutató

Sztárok és mesés ékszerek…

Fergeteges bulit csapott a ZEMA a Párisi Galériában dec. 03-án. Hazai sztárok mutatták be a ZEMA porcelán-ékszerkollekcióit.

cobaltGubás Gabin remekül mutatott a ‘Red Lotus’ kollekció. Tallós Rita kedvence az ‘Aero’ medál és fülbevaló, míg Tóth Verát - aki zseniális hangjából adott ízelítőt a közönségnek – a ‘Platina’ kollekció fogta meg leginkább. Kovács Katalin, kajakkirálynőnek, a kék szín a kedvence, így az ő általa viselt ékszerek közül a “Cobalt” kollekciót kedvelte leginkább. Barabás Éva megjelenéséhez különösen jól állt a “Pur-Pur” szecesszió garnitúra, míg Vass Dórának az “Infinity” medál és karkötő. Tóth Dávid - Vass Dóra párja - pedig remek férfi manökennek bizonyult az est folyamán.

Az est felszabadult, vidám hangulatban telt, mind az ékszereket bemutató hírességek, mind a közönségük egy kellemes estét tölthetett patinás környezetben, patinás ékszerek között. Nem véletlen tehát a márka szlogenje: “Egy jó nap titka: ZEMA”.

ZemaZEMA ékszermárka fantasztikus bemutatóján, nem kis szerepe volt a műsorvezetőnek - Csisztu Zsuzsának -, aki egyben a ZEMA nagykövete is. Az est háziasszonyaként rendkívül otthonosan mozgott nemcsak a kifutón, de az esemény koordinálásában is nagy szerepet játszott.

“Reméljük 2014-ben is újabb ZEMA-ékszerkollekciókkal tudjuk meglepni a szép ékszerek és a kézműves munka szerelmeseit.”

További képek a bemutató pillanatairól:
ZemaZemaVM
További
információ:
http://zemaweb.wix.com/online
Zema

Kategória: Divatbemutatók | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.