Nagyító alatt az IsaDora 3 Dívája

Vigyetek ragyogást az Ünnepekbe!

Helló lányok! Mára három gyönyörűséges körömlakkot hoztam Nektek, amikről már jó ideje szerettem volna írni, csak valahogy képtelen vagyok utolérni önmagam a napokban, korán kelek, későn érek haza, és amikor végre eljön a várva várt hétvége, akkor mindig közbejön valamilyen halaszthatatlan, családi program. De most, hogy akadt pár szabad félórám, azonnal nekiugrottam és befotóztam az IsaDora három szépséges körömlakkját, név szerint az IsaDora Sugar Crush 116 Gold Crush, az IsaDora Sugar Crush 108 Wine Crush és az IsaDora Wonder Nail 771 Little Sparrow árnyalatokat…

IsaDoraA három lakk természetesen önmagában is fantasztikusan mutat, de ha egy kis változatosságra vágytok, akkor bátran kombináljátok őket, hisz együtt még különlegesebb hatást keltenek. Személyes nagy kedvencem az IsaDora Sugar Crush 116 Gold Crush aranyló árnyalata volt. Egyrészt mert imádom a szépen csillogó dolgokat, másrészt mert, így karácsony előtt már őrületes karácsonyi lázban égek, és szerintem ilyenkor minden úgy jó, ha ragyog, a körmeimet is beleértve. :)

IsaDoraÉs akkor lássuk, összességében mit tapasztaltam az IsaDora körömlakkokról:

Kiszerelés
Egy átlátszó, dizájnos kis üveg rejti az egyenletesen felkenhető, kiváló minőségű lakkot. A kupak formája épp kézre áll. Az üvegben lévő kis rozsdamentes rázó-golyócskákat nem találtam sehol (egyikben sem) de ennek ellenére a körömlakk könnyen felrázható, jól fed és hetekkel a termék megvásárlása után sem sűrűsödik be.

IsaDoraHasználat során
Az ecset nagyon jó minőségű, megfelelően széles, a szálak kellően vékonyak, és könnyű vele dolgozni. Kiváló kellék a körömlak felvitelére. A lakk színe mindhárom IsaDora terméknél gyönyörűséges. Amit külön kiemelnék, hogy a két homok hatású IsaDora Sugar Crush 116 Gold Crush és az IsaDora Sugar Crush 108 Wine Crush lakk eltérő irányból nézve különböző színben csillog, mesés…

IsaDoraA lakk állaga szuper. Hamar szárad, felkenés után maximum 1-1,5 percet kell csupán várni, hogy rákenhessük a második réteget. A tökéletes száradással azonban várjunk egy bő 5-10 percet, ha sürgősen bele akarnánk nyúlni a táskánkba, hogy kikeressük a mobilunkat. Tartóssága igazán remek, nekem legalább is 5-7 napig is simán kibírta. A kopásállóságára én csillagos 5-t adnék, mert gyakran elfeledkezem magamról, és ilyenkor előszeretettel esek neki kesztyű nélkül a kertnek, de az IsaDora jó partnernek bizonyult a gazolásban, ugyanis még több órás kertészkedés után is fent maradt, sehol egy kopás, vagy lepattogzás.

IsaDoraBármelyik árnyalatot is választjátok az IsaDora körömlakkjai közül, biztosak lehettek benne, hogy nem fogtok csalódni. És bizony ezek a szépségek csodás ajándékok lehetnek akár Karácsonyra is… :)
De nem húzom tovább, helyettem most beszéljenek inkább a képek:

 1. IsaDora Sugae Crush – Gold Crush 116.

IsaDora2. IsaDora Sugar Crush – Wine Crush 108.

IsaDora3. IsaDora Wonder Nail – Little Sparrow 771.

IsaDoraRemélem, hogy a fenti, kis körömlakk eszmefuttatásommal tudtam Nektek segíteni abban, hogy megtaláljátok a hozzátok legjobban illő árnyalatot. Csodás szombatot!

Az IsaDora lakkokat a Douglas parfümériától kaptam tesztelésre!
További információért látogassatok el:
http://www.douglas-parfumeria.hu/
vagy
Parfümerie Douglas Magyarország FB

Kategória: Tesztre Fel! | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.