Nagyító alatt – a James Bond 007 Quantum parfüm

Így válik a Pasidból a legdögösebb brit kém

Hello online Dívák! Mára hoztam nektek egy parfüm tesztet, melynek főszereplője a lehengerlő James Bond 007 parfümsorozat harmadik tagja, a Quantum. Őszinte leszek, sosem voltam egy nagy James Bond rajongó, de amikor Daniel Crieg képbe került, azonnal felfigyeltem a szívdöglesztő titkos ügynökre. Így örömmel vettem a Prestige Products-tól kapott ajándék illatot, a vőlegényem legnagyobb örömére.

Üdv Mr. James Bond

Több mint ötven éve a 007-es ügynök a közönség kedvence lett, hiszen minden körülmények között megőrizte hidegvérét. Ahogy a 007-es érzékei is kiélesednek a meleg helyzetekben, ez az élettel teli parfüm is felébreszti viselőjében Bond magabiztosságát, hogy gyors gondolkodásával és figyelmével testileg-lelkileg helyt állhasson minden helyzetben.

A kiszerelésről

A Quantum illatát a James Bond parfümökre jellegzetes, nagyon esztétikus üvegbe zárták a készítők, mely magán viseli a Bond-személyiségjegyek sajátosságait. A fémes hálót idéző, ezüst színű üveg Bond autógyűjteményét juttatja eszünkbe, a csavaros kupak végzetes vörös színe pedig látványos, lenyűgöző kiegészítője az üvegnek.

A szórófej vörös színe a fekete üvegen épp olyan, mint egy gyönyörű bombázó, a mindig elegáns titkos ügynök mellett.

Az illatról

Tudtátok, hogy egy finom illat akár a hangulatunkon is sokat javíthat? De mivel minden embernek sajátos, specifikus illata van, nagyon fontos, hogy mindig hozzánk illő, a személyiségünket tükröző parfümöt válasszunk. A választásnál azonban ne a barátainkra, vagy édesanyánkra, inkább az érzékeire hallgassunk. Minél több parfümolajat tartalmaz az adott kompozíció, annál hosszabban tart az illata.

A parfüm eszenciájában keveredik a nyers férfiasság és a higgadtság önbizalma. A vőlegényem egyszerűen imádja, az illatától teljesen oda van, számára eddig egyértelműen ez az igazi. Ahogy ő mondta, a Quantum megtestesíti az igazi férfiasságot és az örök érvényű kifinomultságot. Eleganciát, sugárzó magabiztosságot és energikus érzetet biztosít számára.

Saját véleményem:

A James Bond 007 Quantum egy igazán kellemes, ugyanakkor elég karakteres illat. Olyan férfiaknak ajánlanám, akik egy erőteljes illattal szeretnék felhívni magukra a figyelmet, vagy legalább is a hölgyek figyelmét. Bár a párom szereti a reggeli indulások előtt is befújni magát a Quantum parfümmel, de szerintem jó választás lehet esti összejövetelekre, üzleti megbeszélésekre és ünnepi eseményekre is…

hdrA tartósságát jónak mondanám, mivel késő délután is érzem még a kedvesemen, igaz csak, ha belepuszilok a nyakába. :)

Szóval Csajok, ha így Karácsony előtt két héttel még mindig bizonytalanok lennétek, mivel is lepjétek meg a párotokat, vagy az édesapátokat, akkor szívből ajánlom ezt a parfümöt, ill. a QUANTUM sorozat többi tagját: James Bond 007 tusfürdő, aftershave és dezodor.

hdrÖsszetevők:
Az illat fej jegyeit a borókabogyó, bergamott adja, szív jegyeit a szantálfa határozza meg, alapját pedig a bőr és az ibolya levél.

Ti kipróbáltátok már ezt az illatot?
VM

Kategória: Tesztre Fel! | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.