Karácsonyi ajándékötletek a Párodnak

…kizárólag kettőtöknek

Most már lassan tényleg csak pillanatok kérdése, és beköszönt a Karácsony, de Te még mindig egy helyben toporogsz mert nem tudod, hogy mit vegyél szíved választottjának? Ahány pasi, annyiféle ízlés és vágy, de még így is van remény. Íme, most néhány igazán szuper csomagolni való ötlet a fa alá, amitől örömteli lesz az idei ünnep számotokra.

1. Karóra: csak, hogy sose késsen el a randevútokról!

2. Borotva: ki ne örülne egy szuper borotvakészletnek? Ha a Te pasid is ebbe a csoportba tartozik, akkor még ma szerezd be a tökéletes borotválkozás kellékeit. A balesetek elkerülése érdekében kövesd Őt a fürdőszobába, és nyújts számára segítő kezet.

3. Táska: bármilyen meglepő, de bizony a férfiaknak is szüksége van legalább egy pakolós táskára, mely egyszerre praktikus és stílusos. Színben és fazonban próbálj olyat választani, amely minden alkalomra tökéletes lehet.

4. Egy izgalmas film: biztos vagyok benne, hogy kedvesed az év többi részén szívesen végig nézi veled kedvenc, csajos filmedet, amin összebújva ölelkezhettek. Ezt értékeld, és legalább karácsony estéjén izguld végig vele Gotham City lakóinak megmentését, nem mellesleg azért Batman sem olyan olyan rossz pasi.

5. Szexi meglepetés: várd otthon egy finom, romantikus, gyertyafényes vacsorával. Készítsd el kedvenc menüjét, és tálald egy üveg, jól behűtött borral. A tökéletes Szentestét megkoronázhatja …. na jó ezt már a Te fantáziádra bíznám.

Képek:
http://weheartit.com/

Kategória: Rólad szól | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.