Karácsonyi ajándékötletek a csajoknak

…szépséges apróságok

Anyu és apu kipipálva, de még mindig nem szerezted be az ajándékokat a barátnőid számára? A Karácsony gyors léptekkel közeledik, így nem sok időd van már azon agyalni, hogy mivel is pakold tele a csillámporos, angyalkák lakta dísztasakokat. A tökéletes ajándék felkutatása olykor még a legjobb barátnőd esetében is felér egy cirkuszi mutatvánnyal, de van remény. Ha már fogytán az anyagi kereted, de mégis felejthetetlen élményt szeretnél a fa alá csempészni, segítek.         

Könyv: ha a barátnőd is épp olyan könyvmoly, mint amilyen Te vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy örülni fog egy gyönyörű borító mögött megbújó regénynek, vagy egy csodálatos szépirodalmi alkotásnak. Persze a szórakoztató irodalom is szuper ajándék lehet…

Szépségnap: a karácsonyfa a helyén, az ünnepi asztal megterítve, szóval jöhet egy kis kényeztetés. Nincs olyan nő a világon, aki ne szeretne egy szép sminket, egy szuper arckezelést, vagy egy új frizurát kipróbálni. Az egész napos sütés-főzés között hagyjatok időt Önmagatokra is, amikor semmi más dolgotok nincs, mint a felhalmozott sminkkészleteitekből csodás külsőt varázsolni Szentestére. Kozmetikusnál, vagy otthon, a szépségnap Csajok között mindig jó program… :)

Színházjegy: ha Karácsony, akkor Diótörő. Lepd meg kedvenc barátnődet két színházjeggyel, ami nem csak tökéletes ajándék, de egy életre szóló emlék is lesz a számotokra. Én karácsonykor kapom a legtöbb színházjegyet, amiben az a legjobb, hogy a barátnőimmel használom fel… és a velük töltött pillanatok mindig emlékezetesek.

Ruha, cipő másodkézből: Miért is ne? A hozzád legközelebb álló barátnőkkel, kolléganőkkel bátran szervezhetsz ruhacserés délutánt, ahol a számodra haszontalan darabok valakinek a legszebb ajándékot jelenthetik Karácsonyra. Szerintem a régóta gardróbod mélyén sínylődő szépségek is megérdemlik, hogy újra régi fényükben pompázzanak.

Ékszer: ha a Te barátnőd is szereti az apró csecsebecséket, és még véletlenül sem tud ellenállni a csillogó karkötőknek, fülbevalóknak, akkor bizony jó ötlet lehet néhány izgalmas kiegészítő becsempészése a díszes tűlevelek alá.

Persze a fenti lista csupán egy jó ötletforrásul szolgálhat számodra, de mielőtt még nyakadba vennéd a fél várost, ülj össze a barátnőiddel egy csésze finom kávé mellett és beszéljétek meg, hogy ki mit szeretne, ill. kinek mennyi az anyagi kerete az idei karácsonyozásra. Hidd el, az igaz barát egy kézzel készült csekélységnek is legalább annyira fog örülni, mintha csak befizetted volna őt egy wellness hétvégére.

Képek:  http://weheartit.com/

Kategória: Rólad szól | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.