A Szputnyik shop most elrepít Csodaországba

Trip 2 Wonderland…

A tél jeges-opálos, szürkés tónusaira a Szputnyik shop kurrens editoriálja életigenlő, vidám színekkel és hangulatokkal reagál. A vintage flow a kortárs fotóesztétikával lép oltár elé, majd a frigyből megszületik a Szputnyik és az Ív&Candie’s Wonderland tökéletes szerelemgyereke: egy friss, élénk és pikáns kompozíció, mely a kilencvenes évek öltözködéskultúráját tárja elénk, intenzív színvilággal, merész ötletekkel, váratlan helyszínekkel és Kiss Márk hangsúlyos, mindig különleges styling-jával.

SzputnyikAz Ív&Candie fotóspárosát főként a humor, a kilencvenes évek klipjeiből inspirálódó fotósorozatok, a precízen komponált divatfotók és a látszólag hanyagul összeálló, pikírt trash kompozíciók közt feszülő ellentét jellemzi, így a Szputnyikkal való találkozás igazán találó választás mindkét részről.

SzputnyikA Szputnyik Shop téli editorialját a változatosság, az új dolgokhoz és a hagyományokhoz való vonzódás, az élet, mint utazás, a kozmosz körforgása inspirálta. Minden évszak egy új lehetőség, egy újabb izgalmas állomás.

SzputnyikFrissülj fel a Szputnyikkal télen is, és leld kedved a különleges, régi és új stílusok kombinálásából megszülető darabokban, találd meg egyéniséged a minőségi vintage ruhák, kiegészítők és az egyedi, limitált számú új, tervezői darabok által! Ajándékozz vintage kincseket és légy környezetbarát ezen a karácsonyon!

Kalandozz a húszas évektől egészen napjainkig és légy részese e kivételes utazásnak!
Tarts velünk Csodaországba!

Link a lookbookhoz: Trip 2 Wonderland

Stáblista:
Fotó: Ív&Candie (Gáldi Vinkó Andrea & Szombat Éva)
Stylist: Kissmark
Smink: Vadas Kriszta
Fodrász: Kiss Orsolya – Zsidró
Modellek: Avantage models – Bogi, Niki; Art models – Veronika; VM models – Jackson Rado

Elérhetőségek:
Szputnyik shop///D-20
1074 Budapest, Dohány utca 20.
Link az üzlet képeihez: Szputnyik shop – D20

Szputnyik shop///Bazaar
1092 Budapest, Bakáts tér 8.

Szputnyik shop///Szombathely
Szombathely 9700, Kossuth L. u. 4.

További info:
www.szputnyikshop.hu
www.facebook.com/szputnyikshop
info@szputnyikshop.hu

Kategória: Divat Kampányok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.