A londoni divatvilág királynője RIMMEL-ben hódít

Kate Moss tudja hogy kell megjelenni a vörösszőnyegen

A 40 éves topmodell igazi, laza, londoni stílust teremtett az angol divathét díjkiosztó gáláján, a British Fashion Awards ünnepségén, ahogy RIMMEL piros színű rúzst viselve végigvonult a vörösszőnyegen.

Kate MossA Rimmel márka nagykövete, Kate Moss újra a reflektorok kereszttüzébe került, amikor az angol Divathét díjkiosztó gáláján végigvonult a vörösszőnyegen. Az Alexander McQueen tervezte káprázatos ruha, és a Rimmel vörös rúzsával kiemelt ajkai egyértelműen őt tették a londoni divat megtestesítőjének. 2006-ban és 2009-ben őt választották az év modelljének, és most, a divat business-ben eltöltött 25 éves pályafutása alkalmával különleges elismerésben részesült.

Kate Moss RimmelA Rimmel London megragadja ezt az alkalmat, hogy köszönetet mondjon Kate-nek ezért az inspiráló 25 évért, amit a divat és a szépség világában töltött. A közel 12 éves együttműködés minden percét imádtuk, és reméljük, még rengeteg ilyen izgalmas alkalom lesz  a következő évek projektjei során is.

Kate Moss Rimmel

Azért, hogy az ünnepek alatt Te is olyan tündöklő legyél, mint Kate Moss a vörösszőnyegen, lépésről lépésre elmondjuk a tökéletes smink titkát. A hibátlan smink a jól megválasztott alapozónál kezdődik. Vidd fel a pihekönnyű,a bőr tónusához igazodó Rimmel Wake me up alapozót az arcodra, az almácskákat emeld ki a Lasting Finish mono pirosító 080, bronzos árnyalatával.

Mono Blush PirosítóKate jellegzetes szemfestéséhez a Rimmel Scandaleyes Waterproof Khol szemceruza 2-es színét válaszd, és ahhoz, hogy elérd a kívánt hatást, kombináld a Scandaleyes Shadow Stick 2-es árnyalatával, így lesz tökéletes a pillák vonalának kiemelése, a kontúr. A ragyogó befejezéshez tegyél fel a szemhéjadra Scandaleyes Shadow Stick 11-es árnyalatot, majd dúsan fesd ki a pillákat, bőven használd a Rimmel a Lash Accelerator Endless fekete szempillaspirált.

Scandeleyes_Eye_Shadow_Stick_szürkeAzért, hogy megjelenésed olyan tökéletes legyen, mint Kate-é azon az éjszakán, fesd ki a szád a Rimmel Lasting Finish by Kate Moss rúzs ikonikus 1-es árnyalatával.

Lash_Accelerator_Endless_smallA vörösszőnyegre illő hibátlan megjelenés elengedhetetlen feltétele, hogy körmeid is szépségesek legyenek. Az Alexander McQueen tervezte ruhaköltemény és a Marc Jacobs szőrmekabát fantasztikus kiegészítője volt a Rimmel Salon Pro by Kate Moss körömlakk 237-es, “Soul Session” árnyalata, válaszd ezt az ünnepi öltözékedhez.

Salon_Pro_Shade_Kate 237Még egyszer: szeretettel gratulálunk a mi igazi londoni lányunknak: Kate Mossnak!

VM
Képek:
http://www.pinterest.com/
További információ:
Rimmel London Magyarország

Kategória: Nincs kategorizálva, Szépségsarok, Sztárlesen | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.