Judit Takács 2013/14. ősz-tél

…harmónia a Természettel

Judit Takács őszi/téli kollekciója a természet kincseiből merít. A kézzel készített táskák és lábbelik harmonikus földszínei az őszülő erdőt juttatják eszünkbe. A meggy, szilva, rozsda, egérszürke és matt fekete színű, puha tapintasú bőrök helyenként szőrös bőrrel kombinálva különleges hangulatot eredményeznek.

Judit Takács Fall-Winter 2013/14. A táskák formavilágát a Judittól megszokott határozott vonalvezetés, letisztult elegancia jellemzi. A márka karakterét meghatározó modellek a szezon színeibe bújtak, emellett új, klasszikus kézitáska és vállra vehető tote modellekkel is gazdagodott a kollekció. A bőr táskák mellett két gőzölt bükkfából készült clutch-t is megálmodott a tervező. A kistáskák egyike egy doboz táska, míg a másik egy redőnyös áthajtó megoldással kialakított modell.

Judit Takács Fall-Winter 2013/14. A bőr táskák egyedi kellékei a bükkfából készült névtáblák és fenékszegek, melyek a gyantaolajjal történő kezelés révén enyhe, narancsos illatot árasztanak. A fenékszegek koppanása a fa talpú japán lábbelik kopogását idézi.

Judit Takács Fall-Winter 2013/14. A táskákhoz illő elegáns, magassarkú fűzős bokacsizmákat és a klasszikus fekete, lapostalpú combcsizmákat a szőrös bőr részletek teszik izgalmassá. A minőségi anyaghasználat és a professzionális kialakítás következtében a lábbelik kényelmesek és hosszú életűek.

Judit Takács Fall-Winter 2013/14. A karakteres formák kombinálva az extravagáns, szokatlan részletekkel vonzzák a tekintetet, és viselőjüknek különleges megjelenést kölcsönöznek. A tárgyak megvásárolhatók Budapesten a Circle’n Line szalonban, a Mono Fashion Shop- ban illetve közvetlenül a tervezőtől.

Judit Takács Fall-Winter 2013/14. Judit Takács – Facebook oldal
https://www.facebook.com/pages/Judit-Tak%C3%A1cs-design/197281636977249

Webshop:
http://judittakacs.bigcartel.com/
Judit Takács
judittakacs.com

Stáb:
Fotó: Martin Wanda
Styling: Kiss Márk
Modell: Laura Esti – Visage, Evelin – Visage
Smink: Staudt Hanna
Haj: Krasznár Zsolt.

VM

Kategória: Divat Kampányok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.