Íme a Divat és a Művészet randevúja

Fink Evelin szalonbemutatója a Berekai Art Stúdióban

2013. november 27-én, Fink Evelin bemutatta legújabb exkluzív, alkalmi kollekcióját a Berekai Art Stúdió Andrássy úti szalonjában.  A kollekció darabjaira jellemző volt a tervezőnőtől megszokott vagányság, egy csipetnyi erotikával, sok-sok nőiességgel és vagánysággal fűszerezve.

Minden alkotás egy igazi műremek, mely a merészség és az elegancia mellett igazán kényelmesen viselhető a nap bármely szakaszában – legyen szó munkahelyről, üzleti vacsorálól, vagy egy esti partyról. Fontos jellemzője a kollekciónak a variálhatóság, amit a modellek a meghívott vendégeknek jól illusztráltak – ezzel is alátámasztva, hogy a már beszerzett darabkhoz bármikor hozzávásárolható egy újabb.

Fink Evelin a bemutatott kollekcióban hű maradt önmagához és vendégeihez, hiszen az összes bemutatott darab a különböző anyagok merész összepárosításával született meg. Evelin kedvence a bőr, ami szinte az összes alkotásban visszatérő elemként szereplet.

Az anyagok mellett fontosak számára az extravagáns szabásvonalak, a drabok több módon történő viselhetősége, így aki Fink Evelin kollekciójának egyik modelljébe bújuk elmondhatja magáról, hogy nem csak egy, hanem néha kettő-vagy három ruhát is vett magának.

Az este fénypontja tagadhatatlanul az utolsó öt modell volt, ahol a tervezőnő bebizonyította, hogy bőrből is lehet estélyi ruhát készíteni – nem is akármilyet. A merész kivágások, a sejtelmesen áttetsző anyagok minden nőt magabiztossá és egy igazi dívává varázsolnak.

Fink Evelin kollekciójának minden darabja megtekinthető és megvásárolható a Berekai Art Stúdió exkluzív Andrássy úti szalonjában.

VM
További információ:
https://www.facebook.com/berekaiart?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/EVELIN-FINK/172657219570096?fref=ts

Kategória: Divatbemutatók | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.