10 dolog, ami a nagy hidegben is Inspirál

…csak, hogy felmelegedjünk

Észbe sem kaptunk, és máris november utolsó hetéhez értünk. Bár most igazán nincs okunk panaszra, hisz az eddigi őszi időjárás nagyon is kegyes volt hozzánk. De az undok Hétfő bizony meghozta az utálatos Telet. Szél, hideg, szürkeség és vadul szállingózó hópelyhek, valahogy ilyenkor semmi kedvünk kimozdulni. De az élet bizony ilyenkor is zajlik, így a rossz idő ellenére is tennünk kell a dolgunkat. De, hogy egy picit jobb kedvetek legyen, elhoztam pár inspiráló képet kedvenc helyemről a Pinterest világából. 

Cipőt le, mamuszt fel, kávét a kézbe és jöhetnek a szívmelengető fotók :)

1. Hidd el nem csak Te fázol ebben a cudar időben, bizony kedvenc kávéscsuprod is megérdemli a jó meleg pulóvert. Most sajnálom igazán, hogy kislánykoromban nem figyeltem eléggé nagymamámra, amikor megmutatta trükkös kötési technikáit…

2. Sosem tudom eléggé hangsúlyozni a reggeli posztokban, hogy sapka, sál nélkül sehová! Ezek a kötött darabok nem csupán a tél elengedhetetlen kiegészítői, de egy jól megválasztott szett bizony az egész napodat felvidíthatja… 43. Masnit mindenhová! A tél legnagyobb slágere a kötött pulóver, amit pillanatok alatt szexissé és nagyon csajossá varázsolhatsz egy kis szalaggal. Egyszerűen imádnivaló!

4. Kislánykorom meghatározó viselete volt a térdzokni, amit én még így 30 felett is előszeretettel húzok elő a gardróbom mélyéről. Klasszikus, stílusos és egy szuper összeállítással dögös hatást érhetsz el vele.

5. Ebben a nagy hidegben minden jól jön, ami meleg, puha és még kötött is. De, ha nem vagy sapkapárti és mégis feldobnád buksidat valami csajos frizurával, akkor válassz kötött fejpántot. Nekem nagyikámnak köszönhetően már sikerült begyűjtsek jó pár ilyen kis kötött csodát… annyira praktikus és divatos, szerintem nem hiányozhat senki szekrényéből sem.

3 6. A tél örök velejárója a csillogás és persze a csillogó körmök.

7. Ha jönnek a hideg mínuszok akkor én még az ékszereimet is áttéliesítem… kötött nyakékek, puha fülbevalók. Sokat segít ebben Rácz Kitti a Heartmade tervezőjének alkotásai…

8. Táskamániás lévén nem tudok ellenállni a kötött, puha, ölelgetnivaló szütyőknek, és őszintén, nem is akarok… :)

collage_photocat9. Bizony gyakran előfordul nálam, hogy már nyár végén előveszem a kötött ruháimat, simogatom őket, kedvenceimbe bele is bújok és türelmetlenkedek, hogy jöjjön végre a tél, mert akkor újra felvehetem ezeket az eldugott szépségeket… :)

10. Jó pihenést mára! :)

VM
Képek:
http://www.pinterest.com/

Kategória: 10 tuti tipp... | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.