Ünnepi újdonságok az IKEA-nál

Az ünnep legfontosabb része az együtt töltött idő, amelyben meghatározó szerepet játszanak a közös étkezések. Noha az asztalra kerülő hagyományos karácsonyi finomságok országonként eltérők, egy azonban minden kultúrában közös – a karácsonyi asztal az összetartozás, a gondoskodás és az egymás iránt érzett szeretetünk kifejezője.

1383637_733771006648496_451682300_nAz IKEA októberi újdonságaival szeretne segítséget nyújtani az ünnepek előtti készülődésben, sőt, hírlevelüket olvasva megismerhetsz néhány hagyományos svéd karácsonyi fogást is, amelyet Te is könnyen elkészíthetsz.

A Svéd Finomságok Boltjában megnyílt a CUKORKABOLT, ahol számtalan színű, ízű és formájú kimért édességből válogathatsz. Szerezz örömet gyermekeidnek, és Te se állj ellen a kedvezően alacsony, 220 Ft/100 g-os áron kapható finomságoknak!

IkeaAz IKEA jobbnál jobb lakberendezési ötleteiről és áruházi információiról a Facebookon https://www.facebook.com/IKEAHU is értesülhetsz. Tudtad, hogy az IKEA magyarországi hivatalos oldalának már több mint 80 000 rajongója van? Csatlakozz Te is! :)

És képzeld, hamarosan ismét indul az IKEA Puha játékfigura kampánya, megújult játékválasztékkal.

Ikea Idén november 10-étől 2014. január 4-éig vehetsz részt a kampányban és segíthetsz a rászorulókon. Minden eladott puha játékfigura és gyerekkönyv árából az IKEA Foundation 1 eurót ajánl fel a gyerekek oktatásának fejlesztésére, az UNICEF és a Save the Children szervezetekkel együttműködve. 2003 óta a Puha játékfigura kampány 46 országban, 90 projekt keretén belül már több mint 10 millió gyermek életkörülményein tudott változtatni. Az IKEA Foundation által eddig összegyűjtött támogatás összege  meghaladja az 57 millió eurót.

Van már programod a hétvégére? Ha nem, akkor irány az IKEA!
Színpompás őszt és örömteli ünnepi készülődést!

VM
Forrás:
http://www.ikea.com/hu/hu/

Kategória: Boltról-boltra | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.