Az elegáns Coccinelle üzletben jártam

…olasz hangulat, tökéletes kiegészítő

A cipőim mellett csak egy dolognak kell több helyet biztosítsak a szekrényemben, azok pedig a táskák, egyszerűen imádom őket. Mióta beszereztem életem legelső darabját tudom, hogy egy táska számomra nem táska… Idővel azonban rájöttem, hogy egy jól megválasztott darab is elég lehet ahhoz, hogy igazán tökéletes legyen az összhang az öltözékemben. De hogy ne legyen kétséged afelől valójában melyik is számodra az Igazi, az alábbi posztban bemutatok Neked egy helyet, ahol beszerezheted az idei szezon legtrendibb táskáit. Mondj hát igent a letisztult, izgalmas stílusnak, és a Coccinelle táskáknak!  

Most, hogy lehullottak a fákról a levelek, lassan de biztosan lecserélhetjük gardróbunk tartalmát, ami nem csupán a ruhákra, de a táskákra is vonatkozik. Ahogy a lenge öltözékeinket felváltják a műszőrme mellények, a kötött kardigánok, úgy veszik át a nyári táskák helyét az évszakhoz illő különlegességek. A jól megválasztott táska pedig nem csupán egyszerű kiegészítője lehet majd a mindennapjainknak, de megtestesítik az egyéniségünket, és a hangulatunkat is.

Idén ősszel hódítanak a feltűnő kiegészítők és a színesebbnél színesebb táskák, így bátran tobzódhatunk a mesés színekben, az izgalmas formákban, legyen szó kézitáskáról, közepes méretűről, vagy a még mindig nagyon divatos, hatalmas, pakolós táskáról. De tudd, hogy idén már nem kötelező előírás, hogy színben összeillő kiegészítőket válassz, ma már inkább az a divat, ha a sálad színe eltér a sapkádtól és a táskádtól.

A Coccinelle márkáról:

Letisztult formák, könnyedség, kirobbanó részletek, egyszerű vonalvezetés, lágy színek, finom árnyalatok, látványosan összeillő darabok. Valahogy így összegezhetném a Coccinelle márkát. Az olasz dizájn az elegancia ikonja, mely mögött egyszerre van jelen a több évtizednyi tapasztalat, pontosság, figyelem a részletekre, minőség és az egyszerűség.

A Coccinelle név az egyik meghatározó márka a divat világában. A cég 1978-ban alakult Parmaban, székhelye még ma is itt található. A Coccinelle minden évben  négy új termékcsaláddal jelenik meg a piacon, melyek igen széles választékot kínálnak az igényes nők számára, akik többek között táskák, cipők, pénztárcák és divat kiegészítők között válogathatnak.

Amikor elmentem, azonnal szerelembe estem… Csodaszép táskákkal és különleges kiegészítőkkel volt titkos randevúm a Coccinelle Budapest-ben. Annyit elárulok, hogy mesés, őszi színekben várnak Téged is az Andrássy út 13-ban…

Ha a képekkel nem győztelek volna még meg, akkor íme egy kis ízelítő videó formában:

Honlap: http://www.coccinelle.hu
E-mail: coccinellebudapest@gmail.com
Tel.: (70) 261 5050

További képek a Coccinelle kínálatából:
hdrIrány a COCCINELLE! :)

VM

Kategória: Boltról-boltra | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.