A Magyaros motívum hódított a Hungaroringen

…valódi hungarikum négy keréken

Hétvégén került megrendezésre az RRC Suzuki Swift Kupa 7. futama, ahol a számunkra az utakról jól ismert igazi városi autó újra bebizonyította erejét és gyorsaságát! A magyaros motívum begyűrűzött a Hungaroringre is, a versenyautók között két “magyaros” autó, egy fehér és egy fekete, csodás kalocsai motívumokkal hímesre festve, is megmutatta magát.

LINDA_magyaros_autoAz egyikkel Szunai Linda, szépségkirálynő érkezett ki a Hungaroringre. A fehér alapon magyaros motívumokkal díszített Suzuki ház autója már hetek óta Lindánál van, aki hamarosan be is számol tapasztalatiról, hogy bár egy nőnek fontos a kinézet, de ugyan olyan fontos a könnyen vezethető autó is.

EG_SZL_MGNyáron mikor átvette az autóját azt nyilatkozta, hogy imádja az egyedi dolgokat.  Ez a magyaros ruhába öltöztetett autó, pedig igazi divatőrületet váltott ki. Nemcsak benne barátaiban is. Mindenhol a magyaros motívumokat keresi, üdítő, táska, övcsat és még sorolhatnánk!

Együd Gábor, a Suzuki Ház vezérigazgatója elmondta, hogy jobb “teszt pilótát” elképzelni sem tudtak volna, mint Linda és már nagyon várja a véleményét az autóról. Azt már tudjuk, hogy Lindának az autó “ruhája” tetszett, de hogy milyen is vezetni, ez majd kiderül.

VM
Fotók:
a hétvégi versenyen készülte a Hungaroringen
Fotókon:
Szunai Linda szépségkirálynő 2o11
Együd Gábor, Suzuki Ház vezérigazgató
Mészáros Gábor, autóversenyző.

További információ:
http://www.suzuki.hu/pages/display/magyar_suzuki_zrt.

Kategória: Divatsarok, Sztárlesen | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.