Nagy siker és celebdömping az Aréna – Magenta megnyitón

Itt igazán érdemes körbenézni!

Szerda este lezajlott a Magenta negyedik budapesti márkaboltjának ünnepélyes megnyitója. A rendezvény keretein belül Miss Universe Hungary 2013, Kárpáti Rebeka egy rendhagyó divatbemutatón, kirakati bábuként mutatta be az őszi kollekció slágerdarabjait.

MagentaA helyi adottságok miatt kellett kigondolnunk egy nem mindennapi divatbemutatót, de azt hiszem nagyon jól sikerült. Magyarországon elsőként mutatott be szépségkirálynő élő kirakatban kollekciót és a közönség imádta.” Mondta Dankó Dániel a rendezvény szervezője.

Magenta Az est folyamán házi finomságokkal és Hungária pezsgővel várták a vendégsereget, akik között sok közéleti személyiséget is felfedeztünk, a márka régi rajongói Détár Enikő, Fésűs Nelly, Ladinek Judit, Erdőhegyi Brigi, Nagy Adri és Iszak Eszti is eljött a megnyitóra, hogy csak párat említsünk közülük.

magenta arena megnyitóAnnyian voltak kíváncsiak az üzletmegnyitóra és a rendhagyó divatbemutatóra, hogy az Aréna Pláza folyosóján közlekedni sem lehetett a kíváncsiskodóktól, vásárlóktól és fotósoktól.

További képek a megnyitóról:
IMG_8203IMG_8216Ha arra jártok, mindenképp ugorjatok be a Magenta üzletébe, ahol a legújabb ősz/téli trendek közül válogathattok… :)
További információért látogassatok el:
http://www.mgnt.hu/

VM

Kategória: Boltról-boltra, Divatsarok | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.