Hatalmas sikerrel debütált a Charm

…”a minőség nem luxus!”

Minden várakozást felülmúlt a szerda esti Charm megnyitó fogadása az Árkádban!  Az exkluzív alkalmi divatüzlet megnyitójára több híresség is ellátogatott, hogy szemügyre vegyék a legújabb külföldi trendeket.  Az üzlet különlegessége, hogy  palletájukon olyan vezető divatmárkák kaptak helyet, mint a MoriLee, Philippe Carat vagy a Jean Paul Berlin.

CharmA minőség nem luxus” – hallhattuk a több divatüzlettel is rendelkező tulajdonos köszöntőjéből.  A főleg francia, amerikai és német ruhakölteményeket végignézve már nem csak egy jól hangzó szlogent, hanem értéket és tartalmat is társítunk a Charm-hoz. Több nem megszokott erősséget is a magáénak tudhat az üzlet, minthogy hetente frissül az árukészlet, valamint minden ruhadarabból csak egy-egy darab van méretenként.

CharmA fogadás mondhatni barátok közt zajlott, mivel több sorozatszínésznő is látogatását tette a rendezvényen. Fodor Zsóka, Csomor Csilla és Madár Veronika is emelte az est fényét közvetlen természetével.  Az ország Magdi anyusa egy kosztümmel lepte meg barátnőjét az este folyamán, ezalatt a szépségéről híres Szunai Linda és a páratlan hangú Erdőhegyi Brigitta a csipkeruhákat szemrevételezték.

További képek a megnyitóról:
Charm_900px-0062Charm_900px-0197Charm_1200-9992Charm_1600-9981IMG_0011VM
Forrás:
http://charmlady.hu/

Kategória: Boltról-boltra, Divatesemények | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.