Ha SÜEL, akkor irány az Árkád 2!

…megnyitotta kapuit a márka legújabb üzlete

Az egyedi kötött ruhákat forgalmazó Süel működésében igazi mérföldkő az ország legnagyobb bevásárlóközpontjában az üzletnyitás, hiszen a magyar tulajdonú vállalkozásnak ez az első végleges márkaboltja. A Fashion Street elegáns üzletsorában néhány éve bevált ’pop-up store’ nagy sikerrel nyit ki újra és újra.

SüelA Süel tulajdonosa és tervezője, Csillag Zsuzsi azért döntött mégis úgy, hogy az Örs vezér téri vadonatúj plázában is boltot nyit, mert azontúl, hogy az Árkád 2 szinte teljes mértékben ki tudta adni az üzleteit már a nyitás idején, egyedülálló módon egy külön részt kínált a 68 ezer négyzetméter összterületből a magyar tulajdonban lévő vállalkozásoknak, és ezzel egy csokorba vonzotta az egyedi készítésű, magyar divattermékeket forgalmazó üzleteket.

Csillag Zsuzsi

A Süel mellett olyan, eddig kevésbé ismert, magyar start-up vállalkozások sorakoznak fel, mint a Zagabo vagy a Zip Shoes, de itt található az egyedi táskákat tervező Lengyel Zsuzsi új márkaboltja is. A szintén egyedi Andrea Mácsár textilékszereket a Süel üzletében lehet megtalálni.

10 A vadonatúj Süel márkaboltban a jellegzetes design az enteriőrben is megjelenik. A 81font architecture segítségével a tervező sok, a kötött ruhákhoz kapcsolódó ötletét meg tudta valósítani, kezdve a színes fonallal bevont, gombolyagra emlékeztető gömblámpáktól az 500 szöggel a falra erősített Süel logóig, de még a próbafülkéket takaró függönyök is fonaltekercs díszítést kaptak.

8 Az üzlet szeptemberi megnyitóján megjelent a Süel arca, Horváth Éva, valamint Agárdi Szilvi és Szabó Patrícia is. A Juventus is jelen volt, Orosz Barbi pedig riportot készített a Tűsarok című műsorba az eseményről.

A Fashion Street-en lévő üzletet jól ismerő törzsvásárlók is kíváncsiak voltak a márka új üzletére és már a megnyitón nyereményjáték várta őket.

A márka kötött ruhái nemcsak azért népszerűek, mert rendkívül egyediek és mert a tervezők mindig új és új, különleges kollekcióval rukkolnak elő, hanem azért is, mert a vásárlót kedves, barátságos légkörben fogadja az elmúlt években összeszokott Süel team, amelyben professzionális sminkes, fotós és stylist is részt vesz.

További képek a megnyitóról:

167És ha a képek nem győztek meg, kukkants bele a videóba :)

VM
Forrás:
http://www.suel.hu/suel/

Kategória: Divatesemények | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.