Dobó Kata a kifutón

kétszer is végigmennék …”

Bombaformában van Dobó Kata. A színésznő a nyáron debütált Stílusvadász című műsorával a TV2-őn, most pedig modell-szerepben is bemutatkozik. Az ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Days zártkörű estjén Konsánszky Dóra ruhájában vonul majd a kifutón.

Dobó Kata

Dobó Kata

Katának minden jól áll – legyen szó akár az elegáns, nőiesebb vonalról, akár egy laza, bővebb szabású, streetwear öltözetről” – kezdte Konsánszky Dóra, tervező. „Két ruhát is kiválasztott a legújabb kollekciómból, és tényleg mindkettő fantasztikusan állt rajta, nem is tudott dönteni, melyiket viselje majd az októberi divateseményen.

Dobó KataLegszívesebben kétszer is végigmennék a kifutón, hogy ne kelljen a két csodálatos kreáció között választanom” – nevetett Dobó Kata, aki Stílusvadász című műsorában hétről hétre elhozza a nézőknek a legfrissebb trendeket, a szépségápolás, a divat, az egészségmegőrzés, a stílus, az építészet, a dizájn, az ételek, az italok, vagy éppen kultúra területéről.Dobó KataAz idei Marie Claire Fashion Days programjában a magyar tervezők a 2014-es tavaszi-nyári kollekciójukat mutatják be olyan sztárfellépők közreműködésével, mint Bakos Piroska, Borbély Alexandra, Epres Panni, Görbicz Anita, Görög Zita, Ónodi Eszter, Váczi Eszter, Várkonyi Andrea, valamint Vincze Ottó.

Dobó KataKonsánszky SS14 kollekciójában a sportos, kifinomult részletek, az elegáns vonalvezetés, a lágy, könnyed esésű anyagok használata dominál.

Átívelődik a kollekción az átkötéses – keleti – megoldások használata. A fontosabb színek a fekete, a fehér, a fémes szürke, az elefántcsont és a narancs. Számomra attól lesz érdekes a nyári trend, ahogy a kényelem és a sikk esztétikusan elegyedik” – mondta a márka dizájnere.

VM
Forrás: Just Creative.

Kategória: Divatbemutatók, Sztárlesen | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.