Beyoncé is Cruciani C karkötőket választott

…egy tökéletes kiegészítő a Caprin töltött nyaralásához

A Cruciani láz tovább terjed, egyre több csuklón jelennek meg a divatos makramékarkötők világszerte. A Caprin található üzlet kétségkívül a világsztárok által leglátogatottabb butik lett a szigeten. Charlotte Casiraghi monacói hercegnő után az amerikai énekesnő, Beyoncé is betért az üzletbe – első látásra beleszeretett a színes karkötőkbe, és egyből bevásárolt az ikonikus termékből. A sztár a keresztet formázó Crux karkötő mellett a Fatima keze Gold változatát is beszerezte.

Beyoncé Knowles with Cruciani C braceletsBeyoncé a szigeten töltött nyaralása alatt minden alkalommal új zsákmányait viselte: a férjével, Jay-Z-vel való csónakázásnál, valamint az esti partikon sem vette le kedvenceit.

Beyoncé Knowles with Cruciani C crux braceletA Cruciani C karkötők sikere több mint 2 éve töretlen, a 12 milliót is meghaladta a világszerte eladott darabok száma. A siker arra ösztönözte a vállalatot, hogy bővítse a vonalat olyan termékekkel, mint a must-have Milano táska, a káprázatos selyemsálak és a vadonatúj apró bőráru kollekció elemei.

További információért látogass el:
http://www.crucianikarkoto.hu/

VM

Kategória: Divatfotósok, Sztárlesen | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.