Meglepetés nyaralással lepte meg Iszak Esztit szerelme

Egy hét mesés kikapcsolódás

Romantikus nyaralással lepte meg Dobrády Ákos Iszak Esztit. A VIVA TV csinos műsorvezetője nem sejtette, mi lesz az úti cél, azért vett ki szabadságot, hogy kiutazhasson zenész kedveséhez Rómába. A szerelmesek egy hetet töltöttek a kristálytiszta tengeréről és smaragdzöld lagúnáiról híres Szardínia szigetén.

eszti_akos_szardiniaOlaszországban töltődött az előtte álló pörgős időszak előtt Iszak Eszti. Párjával igazi álomnyaraláson vettek részt, Eszti ráadásul csak az utolsó pillanatban tudta meg, hogy mégsem a fővárosban, hanem az egyik legszebb európai szigeten, Szardínián vakációzik.

eszti_szardiniaTeljes meglepetés volt! Úgy tudtam, hogy Rómában leszünk egész héten Ákossal. Már a repülőgépen mondta, hogy máshová is eljutunk, de másnap reggelig, amíg a hajóhoz nem értünk, nem árulta el, hogy mi az úti cél. Akkor derült ki, hogy komppal megyünk át Szardíniára.” – mesélte Eszti, aki még soha nem járt a szigeten.

Csodálatosan sikerült a nyaralás, nem is tudtam, hogy ilyen gyönyörű fehér homokos Szardínián a tengerpart, és hogy ilyen hatalmas a sziget. Bejártunk szinte mindent, egy napra Korzikára is kirándultunk. Rengeteget napoztam, most aztán barnaságban behoztam mindenkit. A szőke hajammal sokszor hisznek német lánynak, most azonban inkább világos hajú olasznak néztek” – tette hozzá nevetve.

Esztit azért is lepte meg Ákos, mert tudta, hogy a lánynak most van csak ideje arra, hogy kikapcsolódhasson, hiszen hamarosan új műsorban láthatják majd a VIVA nézői.

Most volt a Comet gála, ahol én voltam az egyik műsorvezető, nemsokára pedig jön egy új, saját gyártású műsor a VIVA TV-n, lassan kezdődnek a forgatások. Mostantól a munkáé a főszerep, ezzel Ákos is tisztában volt, így jött a „Last Minute” út ötlete. Talán még a barátnőimmel el tudunk menni a Balatonra, de az már csak néhány nap lehet – mondta Eszti, aki kipihenten tért vissza Budapestre a napokban.

VM
Forrás:
http://www.redlemon.hu

Kategória: Nincs kategorizálva | A közvetlen link.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.